Partykungen rabattkod

Aktuella Partykungen rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Fri frakt

Fri frakt på beställningar över 1000 kr

Utgångna rabattkoder från Partykungen

20% rabatt
Erbjudande

Black Friday - 20% rabatt på ditt köp

100 kr rabatt
Rabattkod

100 kr rabatt när du handlar för minst 699 kr

11% rabatt
Rabattkod

11% rabatt på hela sortimentet

100 kr rabatt
Rabattkod

100 kronor rabatt på studentskyltar

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på hela sortimentet

Partyprylar och roliga presenter i skön webbshop

Partykungen.se är en webbutik fylld med partyprylar och roliga presenter för alla åldrar. Du välkomnas till “Sveriges skönaste webbshop” med allt du behöver för en lyckad fest. Partykungen erbjuder ett omfattande utbud av bartillbehör, festartiklar, sexleksaker, maskeradkläder och presentartiklar. De lovar snabba leverenser, enhetsfrakt och öppet köp i fjorton dagar.

Partykungens webbsajt är lekfull och rolig och har huvudkategorierna: ”Bartillbehör”, ”Festartiklar”, ”Hembryggning”, ”Maskerad”, ”Roliga prylar” och ”Sex och lust”. För baren finns allt från barinredning till drinktillbehör. Bland festartiklar hittar du bland annat godis, discobelysning och dekorationer. Som hembryggare köper du kol, essenser, vinsatser och mycket mer.

För maskerad hittar du ett otroligt brett sortiment för hela familjen så varför inte haka på den amerikanska traditionen och ha ett riktigt Halloween party nästa år. Kategorin för de vuxna i familjen får ni kolla in själva men ni kommer inte att bli besvikna. Total har Partykungen närmare 5500 produkter i sitt mycket breda sortiment.

Partykungen.se har funnits sedan 2009 och drivs av ett svenskt företag, G9 Media AB, som har sitt säte i Gävle. Företaget började med att erbjuda en SMS-tjänst på nätet men har sedan 2009 inriktat sig på Partykung-verksamheten istället. Företaget har Trygg E-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel vilket är organisation som jobbar för ökad säkerhet vid internethandel.

Hos Partykungen har du många olika betalningsalternativ. De accepterar betalkorten Visa och Mastercard, erbjuder Klarna faktura, konto eller delbetalning samt tar emot direkbetalning via Swedbank, Handelsbanken och SEB. Du kan också välja att betala med PayPal och alla överföringar sker säkert enligt de riktlinjer som gäller för trygg e-handel.

Har du frågor till Partykungen eller behöver hjälp med din beställning når du dem på via kontaktformulär, på e-post: [email protected] eller på telefon: 026-22 22 092 (öppettider kl. 09.00-16.00 med lunchstängt mellan 11.00–13.00).

Partykungen har eget nyhetsbrev och går också att följa på både Facebook och Twitter.

Enhetsfrakt på 49 kr och fri frakt över 1000 kr

Partykungen skickar sina försändelser med Posten och du får alltid enhetsfrakt på 49 kr oavsett storlek och vikt på ditt paket. Handlar du för mer än 1000 kr får du helt fri frakt. Normal leveranstid är 1-3 dagar efter mottagen beställning. Beställningar som kommer in före kl. 15.00 expedieras redan samma dag. Du har full- ånger och bytesrätt inom 14 dagar på oanvänd vara. Returfrakt står du för själv.

Så här använder du din Partykungen rabattkod

  1. En rabatt- eller presentkod Partykungen använder du i kundvagn och kassa.
  2. När du kommit till kassan får du först en översikt över din kundvagn. I slutet på denna översikt i samma fält som du ser din slutsumma ser du frågan: ”Har du en rabatt- eller presentkod?” i blå text.
  3. Klicka på frågan varpå ett fält visar sig där du anger din Partykungen rabatt- eller presentkod.
  4. Tryck sedan på: ”Aktivera”, kontrollera din rabatt och gå vidare med ditt köp.