Patroner.se rabattkod

Aktuella Patroner.se rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till patroner.se

Andra besökare tittade även på

Patroner.se

Patroner.se är ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade e-handelsföretag. De har erbjudit bläckpatroner och toner till skrivare sedan 1996. De är kända för snabba leveranser och en högre grad av kundservice än vanligt på nätet. Det går t.ex. alltid bra att ringa dem under kontorstid, vilket ger trygghet för kunden.

Patroner.se erbjuder sina kunder:

  • Nykundsbonus - bläckpatron eller ett paket fotopapper för 1 krona.
  • Snabba leveranser, för det mesta den närmaste vardagen efter beställning, även det som beställs på helgen!
  • Brett produktsortiment – originalpatroner och toner till alla märken, och billigare alternativ för de som tycker att det fungerar tillfredställande.
  • Kunskap och service med 13 års erfarenhet och telefonsupport 8-16 varje vardag.
  • Konkurrenskraftiga priser - klart lägre priser än i detaljhandeln, även på originalprodukter.

Patroner erbjuder ett komplett sortiment av bläckpatroner, färgpatroner, fotopapper, lasertoners och tonerkassetter till skrivare från HP, Canon, Lexmark och Epson. Besök deras butik och lägg din beställning redan idag. Har du en värdekod anger du den i kassan.

Patroner.se, kampanjkod, Patroner.se kampanjkod, Patroner kampanjkod, rabattkod, bläckpatroner, fotopapper, lasertoners, tonerkassetter, färgpatron, bläckpatroner HP, bläckpatroner Lexmark, Bläckpatroner Epson, Bläckpatroner Canon, Fotopapper HP, Fotopapper Canon, Fotopapper Lexmark, Fotopapper Epson

Billiga bläckpatroner online

Hos Patroner köper du bläckpatroner, toner och skrivartillbehör mycket billigt. Hos dem hittar du både original och kopior, båda till betydligt lägre priser än i elektronik- och fackhandel. De är experter på skrivartillbehör och har sålt på nätet sedan 1996. Hos Patroner hittar du ett fullt sortiment av bläckpatroner, lasertoner och toner till skrivare.

De säljer också faxmaskiner, kopiatorer, skrivartillbehör och fotopapper. De har ett brett utbud av original och kompatibla bläckpatroner till alla stora märken som HP, Epson, Canon, Samsung, Dell, Lexmark och så vidare. Oavsett om du köper för familjefoton eller till kontoret så hittar du vad du behöver hos Patroner. Alla nya kunder får köpa bläckpatron eller fotopapper för 1 kr första gången.

När du går in i Patroners webbaffär letar du enkelt reda på den bläckpatron eller toner du behöver genom att ange din skrivarmodell i sökfunktionen längst upp i det högra hörnet eller mitt på sidan. Du kan också shoppa genom att gå in i någon av huvudkategorierna i navigationsfältet längst upp på sidan. Där hittar du avdelningarna: Bläck och toner, Kontorsmaterial. Fotopapper, Skrivare, Minneskort, Tillbehör och en Fyndhörna. På hemsidan hittar du också aktuell information om de senaste erbjudandena.

Hos Patroner.se betalar du med kreditkorten Visa eller Mastercard, via din Internetbank eller mot Klarna Faktura eller delbetalning. Patroner har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel såväl som från Rådet för E-handelscertifiering. Certifieringen innebär att företaget förbundit sig att följa vissa krav som gör det så säkert som möjligt för dig att handla hos dem. Dina beställningar skickas via Posten. Skrymmande paket skickas som postpaket och levereras till ditt närmaste utlämningsställe.

Behöver du nå kundtjänsten hos Patroner.se når du dem på telefon: 0480 770 390. Kundtjänsten svarar i telefon vardagar mellan kl. 08.00-14.00. Det går också bra att skicka e-post till adressen: info@patroner.se eller via kontaktformulär. De lovar att svara på mail inom 24 timmar. Vill du hålla kontakten med dem kan du prenumerera på deras nyhetsbrev eller följa dem på Google+ och Facebook.

Så använder du en rabattkod hos Patroner.se

  1. Hos Patroner.se använder man sig av värdekoder vilket är samma sak som rabattkoder. En Patroner värdekod anger du när du kommer till kassan.
  2. Nedanför dina varor i varukorgen får du frågan "Har du en Värdekod?" När du klickar på texten uppkommer ett fält.
  3. Skriv in din värdekod från Patroner i fältet och klicka sedan på "Aktivera".