Pen Store rabattkod

Aktuella Pen Store rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till penstore.se

Utgångna rabattkoder från Pen Store

Andra besökare tittade även på

Pen Store

Pen Store är en snabbt växande butik med fokus på pennor. Pen Store säljer framför allt till privatpersoner, men andelen företagskunder ökar. Det nischade sortimentet är trots allt brett inom pennor och attraherar därför många kundgrupper.

Förutom deras populära webbshop så har Pen Store även en fysisk butik på Södermalm i Stockholm som man kan besöka.

Kontakta Pen Store

Har du frågor om Pen Stores produkter eller din beställning? Du når Pen Store enklast genom att ringa dem på telefonnummer: 08-515 10 250, alternativt skicka ett e-postmeddelande till kontakt@penstore.se.

Pen Store finns även att följa på Facebook och Instagram. Passa även på att prenumerera på deras nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.

Leverans och betalning

Handlar du för över 499 kronor så bjuder Pen Store på frakten. Handlar du för mindre än 499 kronor så tillkommer en fraktavgift på 39 kronor.

Pen Store skickar din beställning med posten och normal leveranstid ligger på 2-3 arbetsdagar. Du kan välja till priofrakt och kan istället räkna med att få din beställning redan inom 1-2 arbetsdagar. Väljer du priofrakt så tillkommer det en avgift på 10 kronor.

Som privatkund betalar du genom Klarna. Välj fritt om du vill betala via faktura (14 dagar), kortbetalning, banköverföring eller delbetalning.

Så använder du en rabattkod hos Pen Store

  1. Välj först ut vilka pennor och tillbehör du vill införskaffa dig från Pen Store.
  2. När du shoppat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. På den högra sidan under dina produkter så hittar du texten "presentkort/voucher". Fyll där i din Pen Store rabattkod och tryck sedan på knappen "Aktivera".
  4. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.