Philips rabattkod

Aktuella Philips rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till philips.se

Andra besökare tittade även på

Philips

Nederländska Philips är en erkänd innovatör inom hemelektronik, hushållsapparater m.m. De fokuserar på att tillhandahålla de bästa lösningarna för att förbättra människors hälsa och välbefinnande inom många av livets olika områden som underhållning, ljud, hygien, kök m.m. De har allt från eltandborstar till hemmabio.

I Philips svenska webbutik kan konsumenter hitta alla Philips produkter och tjänster i kombination med fantastisk kundupplevelse och support.

I korthet erbjuder Philips-butiken på nätet:

  • Det bredaste utbudet av Philips-produkter.
  • Mycket brett sortiment med tillbehör, reservdelar och påfyllnadsförpackningar.
  • Premium-presenter
  • Kundservice och support i världsklass.
  • Regler för retur: Vi garanterar att du får pengarna tillbaka om du inte är 100 % nöjd med ditt köp.

Fullständigt sortiment i Philips svenska webbutik

I Philips svenska webbutik hittar du ett fullständigt sortiment av deras produkter. Så glöm trängseln i butikerna och handla i lugn och ro hemma. Philips som är ett av få Europeiska företag som konkurrerar på marknaden för hemelektronik har sitt säte i Nederländerna varifrån också alla produkter skickas. I webbutiken hittar du alla deras produkter inom avdelningarna ljud och bild, personvård, hushållsprodukter, belysning, barn och föräldrar samt tillbehör och reservdelar.

Du hittar alla avdelningarna högst upp på hemsidan. För varje avdelning uppkommer en drop down meny med ytterligare kategorier när du klickar på dem så att det ska vara så lätt som möjligt för dig att hitta din nästa TV eller eltandborste. Philips säljer, högtalare, hörlurar, DVD spelare, Blu Ray spelare, rakapparater, ljuslampor, bröstpumpar, espressomaskiner, köksassistenter och mycket mer. Missa inte heller utförsäljning avdelningen lite längre ner på sidan där du kan göra fynd med upp till 30 % rabatt.

Fri frakt över 850 kr

Hos Philips betalar du med Visa eller Mastercard eller med PayPal. Alla personuppgifter, däribland ditt kreditkorts-nummer, krypteras med det senaste SSL-programmet (Secure Socket Layer) för säkra online transaktioner. För ytterligare säkerhet måste alla beställningar godkännas av någon av de accepterade kreditkorts-leverantörerna. Du får fri frakt på alla beställningar över 850 SEK.

Du kan kontakta Philips svenska online butik på telefon: 0200 15 91 92 mellan 9:00 och 17:30, måndag till fredag eller via ett kontaktformulär. Philips har svenskt nyhetsbrev och har en egen facebook sida för Sverige.