Pinkorblue rabattkod

Aktuella Pinkorblue rabattkoder och erbjudanden för september 2021

Gå till pinkorblue.se

Andra besökare tittade även på

Pinkorblue

Pinkorblue är en dröm för en förälder. De säljer nästintill allt som behövs i ett hem för babys och barn. De har över 3000 olika barnvagnar, över 1500 olika bilbarnstolar, över 1700 olika kostartiklar som nappar, bestick/porslin, behållare, flaskor och sterilisatorer.

De har över 5200 olika artiklar för barnrum som dekoration, möbler, sovpåsar, säkerhet och liknande tillbehör.

Över 15300 olika leksaker för alla åldrar. Allt ifrån byggklossar, åkfordon, hushållsleksaker, barnböcker och utomhusleksaker. De har även över 1500 olika vårdartiklar för amning, bada/tvätta, blöjor, pottor och liknande babyprodukter.

Sist men inte minst så säljer dom även kläder till båda babys, barn och till mammorna.

Pinkorblue ägs utav en av Tysklands största barn och babybutiker på nätet, Babymarkt.de GmbH. Produkterna innehåller kända märken som finns över hela Europa, den röda tråden emellan är att det alltid ska vara en produktsäkerhet. De testar alla produkter och de måste bli godkända utav EU, samt inom varje land, innan de kommer ut på marknaden. De använder sig av märken som Britax, Maxi Cosi och Cybex till babyskydd och bilbarnstolar.

Baby Jogger, Maclaren, Chicco, Hauck, Easywalker och ABC Design för barnvaknar, bärselar och paraplyvagnar.

Mode för barn och mammor kommer från märkena Wheat, Mama Licious, Espirit, Steiff, Bellybutton, Lego Wear, Petit Bateau och även deras egna märke Pink or Blue, samt Anna & Tom.

Inredning och leksaker kommer bland annat från Kids Concept, Sebra, Babybjörn, Tobi Babybay, Easy Baby, Alvi, LEGO, Schleich, Intex, Puky och BIG.

Pinkorblue har stora betalningsalternativ; Kortbetalning, direktbetalning, förskottsbetalning, Klarna faktura, Klarna direkt och Paypal.

Pinkorblue använder sig utav Postnord för att leverera deras produkter och det tar emellan 2-5 arbetsdagar innan man får det hemskickat. Frakten kostar 49 kr, men handlar man för över 1000 kr så får man en kostnadsfri leverans. Du har 14 dagars ångerrätt och kan därmed sända tillbaka dina produkter om du inte skulle vara nöjd. De samarbetar med SSL, vilket betyder att de använder sig utav en säker betalning.

Pinkorblue kundservice är öppet måndagar till fredagar 09.00-16.00 på telefonnummer: 08-50926996. Annars går det bra att maila Pinkorblue dygnet runt till mailadressen: info@pinkorblue.se, de går även att kontakta dom på facebook, instagram, twitter och pinterest.

Så använder du en rabattkod hos Pinkorblue

  1. Din rabattkod hos Pinkorblue använder du när du kommer till kassan.
  2. Bredvid fältet för att fylla i dina kunduppgifter får du frågan "Har du en kampanjkod?"
  3. Där skriver du in din Pinkorblues kampanjkod och trycker sedan på aktivera.
  4. Notera att om din kampanjkod Pinkorblue inte accepteras visas felmeddelande i ett rött fält längre upp på sidan.