PN Jakt rabattkod

Aktuella PN Jakt rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

6% rabatt
Rabattkod
Exklusiv

6% rabatt på hela sortimentet

I ett exklusivt samarbete mellan Rabatt.se och PN Jakt kan vi erbjuda den bästa kupongkoden på marknaden! Spara 6% på hela din beställning!

5% rabatt
Rabattkod

5% rabatt på din beställning

Erhåll en rabattkod som ger dig 5% rabatt på din beställning när du tecknar PN Jakts nyhetsbrev!

70% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 70% rabatt

Fynda bland PN Jakts rea-avdelning och spara upp till 70% bland de rabatterade produkterna!

50% rabatt
Erbjudande

Passa på - Upp till 50% rabatt på pannlampor

50% rabatt
Erbjudande

Missa inte PN Jakts rea på stövlar och skor

Erbjudande
Erbjudande

Spara upp till 50% på jaktkläder

Erbjudande
Erbjudande

Senaste nyheterna hos PN Jakt

Erbjudande
Erbjudande

Fynda billiga drag och beten

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos PN Jakt

Utgångna rabattkoder från PN Jakt

12% rabatt
Rabattkod

12% rabatt på alla jaktkläder

56% rabatt
Erbjudande

JULREA - Upp till 56% rabatt på utvalt

Hitta den perfekta julklappen hos PN Jakt!

70% rabatt
Erbjudande

Black Friday - Upp till 70% på stora delar av sortimentet

Passa på medan det är upp till 70% rabatt!

50% rabatt
Erbjudande

50% rabatt på Shooterking Jämtland jacka

Passa på medan det är 50% rabatt!

Erbjudande
Erbjudande

Inbyteskampanj - Garmin Astro

Byt in din gamla Astro till en ny Alpha och få upp till 3000 kr i rabatt!

Vanliga frågor

När börjar jaktsäsongen?

I Sverige varierar jaktsäsongen beroende på region och viltart. Generellt sett sträcker sig jaktsäsongen från 1 augusti till 29 februari, men det kan finnas undantag. I vissa mindre jaktområden kan till exempel älgjakt endast vara tillåten under en mycket kort period, kanske bara några få dagar.

Hur kommer jag i kontakt med PN Jakts kundsupport?

Du kan komma i kontakt med PN Jakts kundsupport genom att ringa dem på telefonnummer 0696-681500 eller genom att skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

Vilka betalningsmetoder erbjuder PN Jakt?

PN Jakt erbjuder flera betalningsalternativ. Välj fritt mellan faktura, delbetalning för köp över 1 000 kr, betalkort (VISA, Mastercard, Eurocard) via DIBS, postförskott (extra avgift på 75 kr) och Swish. Leverans sker med Posten och DHL.

Hur kan jag spara mer pengar hos PN Jakt?

Rabatt.se erbjuder redan marknadens bästa rabattkod som ger dig 6% rabatt på hela ditt köp. Utöver det så kan du spara ytterligare pengar genom att du passar på att utföra ditt köp under exempelvis reor och kampanjer.

Din jaktbutik på nätet

PN Jakt är idag de flesta jägares favoritbutik att handla jaktprodukter från. Bolaget grundades redan 2005 och växer för varje år! Bland deras breda sortiment så hittar du välkända varumärken som Aimpoint, Carl Zeiss, Caldwell, Crispo, Dogtech, Garmin, Avignon, Nikon, Norsveda och Helia! Hos PN Jakt köper du jaktkläder och jaktutrustning på nätet.

De är en av få svenska butiker på nätet inom jakt. Hos dem hittar du de flesta kända varumärkena inom jakt som Aimpoint, Blaser, Decoy, Hundejakt, Konus och många fler. Om du är på jakt efter snygga och funktionella jaktkläder, de senaste tekniska hjälpmedlen eller utrustning till din jakthund så är PN Jakt butiken för dig.

I PN Jakts breda sortiment hittar du produkter som jaktradio, kängor, hundpejl, knivar, lasersikten och mycket mer. Dessutom erbjuder de hög personlig service, låga priser och snabba leveranser. PN Jakt levererar idag över hela Europa men främst inom Sverige, Danmark och Finland.

Webbutiken är enkel att navigera i med en rad olika kategorier i en meny på vänster sida på hemsidan. Där kan du gå direkt in på de varor du är ute efter och kan även navigera utifrån varumärken. På deras webbplats hittar du dessutom annonser och storsäljare samt produkter som PN Jakt själva rekommenderar.

PN Jakt - En stor kundfavorit!

PN Jakt har mottagit höga betyg på Trustpilot, med ett snittbetyg på 4,4 baserat tusentals recensioner! Utöver deras webbshop så erbjuder PN Jakt även kurser för den som vill ta jägarexamen, samt arrangerar jaktresor. Mer information om dessa tjänster finns tillgänglig i menyn högst upp på PN Jakts hemsida.

Prenumerera på PN Jakts nyhetsbrev

Är du intresserad av jakt så bör du definitivt teckna PN Jakts nyhetsbrev. Där får du tips om de bästa kampanjerna och annan viktig jaktinformation, först av alla!

Som en liten bonus så får dessutom alla som tecknar deras nyhetsbrev en rabattkod som ger fem procent rabatt på deras beställning hos PN Jakt. Ett annat hett tips är att göra som tusentals andra jägare och följa deras Facebooksida för att få ännu mer information och nyheter.

PN Jakt har dessutom en Youtubekanal som du kan prenumerera på. Där kan du följa PN Jakts nyheter samt produkttester och produktrecensioner!

Spara pengar hos PN Jakt

Som den jägare du är så förstår vi att du även är på jakt efter en rabattkod. Som tur för dig så erbjuder PN Jakt ofta rabattkoder som hjälper dig att spara pengar när du handlar på deras webbplats. Här hos Rabatt.se så hittar du den bästa rabattkoden av alla. Vår exklusiva rabattkod ger hela 6% rabatt på din beställning. 6% kanske inte låter så mycket men med tanke på de höga ordervärdena så kan du ofta spara flera hundra och ibland tusentals kronor!

Så här använder du din PN Jakt rabattkod

  1. Välj först ut vilka jaktprodukter som du vill köpa hos PN Jakt.
  2. När du känner dig nöjd så trycker du på kundvagnsikonen högst uppe till höger på sidan.
  3. Under dina produkter så hittar du ett fält med texten "Ange kupongkod".
  4. Där fyller du i din PN Jakt kupongkod som du fått av oss och klickar sedan på knappen “Lägg till”.
  5. Kontrollera nu att din rabatt har registrerats och att ditt pris reducerats korrekt och gå sen vidare till betalningen.