PN Jakt rabattkod

Aktuella PN Jakt rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till pnjakt.se
Exklusiv

Utgångna rabattkoder från PN Jakt

Andra besökare tittade även på

PN Jakt

PN Jakt är en av Sveriges största jaktbutiker. Hos dem hittar du alltid ett brett utbud av högkvalitativa produkter inom allt som har med jakt att göra som till exempel jaktkläder, stövlar, kängor och tillbehör du kan tänkas behöva när du är ute och jagar.

Hos PN Jakt Köper dina jaktkläder & Jaktutrustning! De erbjuder bland annat kikarsikten, lasersikten, kläder och andra jakttillbehör. Hos PN Jakt hittar du varumärken som Aimpoint, Carl Zeiss, Konus, Sordin, Peltor, Seeland och Norsveda.

En rabattkod från PN Jakt använder du i kassan.

Din jaktbutik på nätet

PN Jakt är idag många jägares favoritbutik att handla jaktprodukter från. Bolaget grundades redan 2008 och växer för varje år! Bland deras breda sortiment så hittar du välkända varumärken som Aimpoint, Carl Zeiss, Caldwell, Crispo, Dogtech, Garmin, Avignon, Nikon, Norsveda och Helia! Hos PN Jakt köper du jaktkläder och jaktutrustning på nätet.

De är en av få svenska butiker på nätet inom jakt. Hos dem hittar du de flesta kända varumärkena inom jakt som Aimpoint, Blaser, Decoy, Hundejakt, Konus och många fler. Om du är på jakt efter snygga och funktionella jaktkläder, de senaste tekniska hjälpmedlen eller utrustning till din jakthund så är PN Jakt butiken för dig.

I PN Jakts breda sortiment hittar du produkter som jaktradio, kängor, hundpejl, knivar, lasersikten och mycket mer. Dessutom erbjuder de hög personlig service, låga priser och snabba leveranser. PN Jakt startades av en aktiv jägare 2005 och levererar idag över hela Europa men främst inom Sverige, Danmark och Finland.

Webbutiken är enkel att navigera i med en rad olika kategorier i en meny på vänster sida på hemsidan. Där kan du gå direkt in på de varor du är ute efter och kan även navigera utifrån varumärken. På deras webbplats hittar du dessutom annonser och storsäljare samt produkter som PN Jakt själva rekommenderar.

Kundtjänst

PN Jakts kundtjänst kan du lita på. Deras öppettider är vardagar mellan klockan 09:00 till 17:00. Du når dem på telefonnummer 0696-681500 alternativt så kan du skicka ett e-postmeddelande till dem på pnjakt@pnjakt.se så återkommer de så fort som möjligt.

Omdöme

PN Jakt har fått goda omdömen på Trustpilot och du hittar flera av rekommendationerna på hemsidan. PN Jakt erbjuder även kurser för att ta jägarexamen samt jaktresor. Du hittar länkar med information i en meny längst upp på sidan.

Betalning och leverans

Dina köp hos PN Jakt betalar du smidigt och enkelt med kort, Visa eller Mastercard, mot faktura via Klarna eller mot postförskott på Posten vid uthämtning. De erbjuder den högsta säkerheten för dina kortbetalningar med 3D-secure, SSL och PCI certifierad betalväxel.

Företaget har e-handels certifiering från Rådet för e-handelscertifiering. Leverans sker som regel med Posten och alla order som kommer in före klockan 12:00 går ut samma dag. Du har alltid 14 dagars öppet köp på dina beställningar.

Prenumerera på PN Jakts nyhetsbrev

Är du intresserad av jakt så bör du definitivt teckna PN Jakts nyhetsbrev. Där får du tips om de bästa kampanjerna och annan viktig jaktinformation först av alla!

Som en liten bonus så får dessutom alla som tecknar deras nyhetsbrev en rabattkod som ger fem procent rabatt deras beställning hos PN Jakt. Ett annat hett tips är att göra som tusentals andra jägare och följa deras Facebooksida för att få ännu mer information och nyheter.

PN Jakt har dessutom en Youtubekanal som du kan prenumerera på. Där kan du följa PN Jakt på olika former av jakt samt produkttester och produktrecensioner!

Spara pengar hos PN Jakt

Som den jägare du är så förstår vi att du även är på jakt efter en rabattkod. Som tur för dig så erbjuder PN Jakt ofta rabattkoder som hjälper dig att spara pengar när du handlar på deras webbplats. Här hos Rabatt.se så hittar du den bästa rabattkoden av alla. Vår exklusiva rabattkod ger hela sex procent på din beställning. Sex procent kanske inte låter så mycket men med tanke på de höga ordervärdena så kan du ofta spara flera hundra och ibland tusentals kronor!

Så använder du en rabattkod hos PN Jakt

  1. Välj först ut vilka jaktartiklar du vill köpa hos PN Jakt.
  2. När du känner att du valt ut de produkter du vill ha så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Till höger om dina produkter så finner du texten “Rabattkod/Presentkort”.
  4. Där fyller du i din PN Jakt rabattkod som du fått av oss och klickar sedan på knappen “Lägg till”.
  5. Kontrollera nu att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.