Polarn O. Pyret rabattkod

Aktuella Polarn O. Pyret rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till polarnopyret.se

Andra besökare tittade även på

Polarn O. Pyret

Välkända Polarn O. Pyret säljer kläder för bäbisar och barn upp till 12 år. Deras filosofi är att göra kläder som kan passa både flickor och pojkar med högsta tänkbara funktion och hållbarhet. Det är unisex som gäller hos Polarn O. Pyret så färg får man bestämma själv. I deras webbutik köper du ett komplett sortiment av deras omtyckta kläder, får råd och tips samt har även möjlighet att sälja dina begagnade Po.P kläder.

Man får fri frakt till butik och på alla köp över 1000 kr.

Randigt unisex för barn sedan 1975

Polarn och Pyret är en av Sveriges mest kända barnklädesaffärer. Deras signatur ränder fanns med redan i den första kollektionen som kom ut 1975. Hos Polarn och Pyret har man alltid satsat på unisex, naturmaterial, passform och barnens bekvämlighet. Att kläderna ska vara funktionella och hålla länge är något som gäller lika mycket idag som då. Unisex är än idag en av grundstenarna i företagets filosofi. Man satsar på att tillverka de bästa kläderna sen får barnen själv bestämma vilken färg de vill klä sig i. Polarn och Pyret har ett stort antal butiken över hela Sverige och finns nu också fysiskt på plats i flera andra Europeiska länder som Norge, Irland, Island, Estland, Lettland, Finland, USA, England, Skottland och Nederländerna. Dessutom når man ännu längre genom sina webbutiker bl.a. finns man nu också på plats på den amerikanska marknaden.

Den svenska webbutiken är lika färgglad och glädjerik som butikerna. Där hittar du ett fullständigt sortiment indelat i avdelningar efter ålder. Du kan alltså navigera efter ålder eller om du går in på länken “Alla plagg” kan du direkt hitta en specifik typ av plagg. I huvudmenyn hittar du också nyheter, tips och råd och outlet. Dessutom finns möjlighet att sälja dina använda Po.P kläder via webbutiken. Gå in på köp och sälj och lägg ut dina begagnade kläder. Tjänsten är helt gratis.

Fri frakt till butik och över 1000 kr

Hos Po.P erbjuder man kortbetalning med VISA och Mastercard. En reservation av beloppet sker vid köptillfället och summan dras från kundens kort när ordern levereras från vårt lager. Alla transaktioner hanteras av Dibs och överföring sker krypterad med 3D-secure teknik. Du kan inte betala med utländska kort på polarnopyret.se. Du kan också välja att betala i efterhand mot Faktura. Faktureringen sköts av Klarna. För leveranser använder man sig av Posten och du hämtar du dina paket på vanligt sätt på Posten utlämningsställen. Du kan också välja att hämta dina paket i butik och får då fri frakt. Fri frakt gäller även på köp över 1000 kr.

Polarn och Pyrets kundservice når du på telefon: 08- 410 522 10, mån-fre kl. 13.00-16.00 eller via ett kontaktformulär. Po.P går att följa på Facebook och Instagram och har också en kundklubb. Som medlem får du poäng som förvandlas till bonuscheckar och får löpande nyheter och erbjudanden.

Så använder du en rabattkod hos Polarn O. Pyret

  1. Har du en rabattkod från Polarn och Pyret så använder du den i kassan. Nedanför dina produkter på vänster sida ser du rubriken "Om du har en rabattkod, klicka här".
  2. Klicka på texten så kommer så uppkommer det ett fält där du skriver in din rabattkod.
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.