Polarn O. Pyret rabattkod

Aktuella Polarn O. Pyret rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Polarn O. Pyret

Utgångna rabattkoder från Polarn O. Pyret

20% rabatt
Erbjudande

20% rabatt för medlemmar

30% rabatt
Erbjudande

Adventskalender - 30% rabatt på en ny kategori varje dag

30% rabatt på en ny kategorie varje dag!

20% rabatt
Erbjudande

Cyber Monday - 20% rabatt på alla Outletpriserna

Passa på medan det är ytterligare 20% rabatt!

30% rabatt
Erbjudande

Black Week - 30% rabatt på alla ullplagg

Passa på medan det är 30% rabatt!

Erbjudande

3 för 2 på alla underkläder, strumpor och byxor

Följ länken till kampanjen

Randigt unisex för barn sedan 1975

Polarn och Pyret är en av Sveriges mest kända barnklädesaffärer. Deras signatur ränder fanns med redan i den första kollektionen som kom ut 1975. Hos Polarn och Pyret har man alltid satsat på unisex, naturmaterial, passform och barnens bekvämlighet. Att kläderna ska vara funktionella och hålla länge är något som gäller lika mycket idag som då. Unisex är än idag en av grundstenarna i företagets filosofi. Man satsar på att tillverka de bästa kläderna sen får barnen själv bestämma vilken färg de vill klä sig i. Polarn och Pyret har ett stort antal butiken över hela Sverige och finns nu också fysiskt på plats i flera andra Europeiska länder som Norge, Irland, Island, Estland, Lettland, Finland, USA, England, Skottland och Nederländerna. Dessutom når man ännu längre genom sina webbutiker bl.a. finns man nu också på plats på den amerikanska marknaden.

Den svenska webbutiken är lika färgglad och glädjerik som butikerna. Där hittar du ett fullständigt sortiment indelat i avdelningar efter ålder. Du kan alltså navigera efter ålder eller om du går in på länken “Alla plagg” kan du direkt hitta en specifik typ av plagg. I huvudmenyn hittar du också nyheter, tips och råd och outlet. Dessutom finns möjlighet att sälja dina använda Po.P kläder via webbutiken. Gå in på köp och sälj och lägg ut dina begagnade kläder. Tjänsten är helt gratis.

Fri frakt till butik och över 1000 kr

Hos Po.P erbjuder man kortbetalning med VISA och Mastercard. En reservation av beloppet sker vid köptillfället och summan dras från kundens kort när ordern levereras från vårt lager. Alla transaktioner hanteras av Dibs och överföring sker krypterad med 3D-secure teknik. Du kan inte betala med utländska kort på polarnopyret.se. Du kan också välja att betala i efterhand mot Faktura. Faktureringen sköts av Klarna. För leveranser använder man sig av Posten och du hämtar du dina paket på vanligt sätt på Posten utlämningsställen. Du kan också välja att hämta dina paket i butik och får då fri frakt. Fri frakt gäller även på köp över 1000 kr.

Polarn och Pyrets kundservice når du på telefon: 08- 410 522 10, mån-fre kl. 13.00-16.00 eller via ett kontaktformulär. Po.P går att följa på Facebook och Instagram och har också en kundklubb. Som medlem får du poäng som förvandlas till bonuscheckar och får löpande nyheter och erbjudanden.

Så här använder du din Polarn O. Pyret rabattkod

  1. Har du en rabattkod från Polarn och Pyret så använder du den i kassan. Nedanför dina produkter på vänster sida ser du rubriken "Om du har en rabattkod, klicka här".
  2. Klicka på texten så kommer så uppkommer det ett fält där du skriver in din rabattkod.
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.