Proteinbolaget rabattkod

Aktuella Proteinbolaget rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Proteinbolaget

Ledande svensk återförsäljare inom kosttillskott och träning

Proteinbolaget är en webbutik som säljer kosttillskott, hälsokost och träningskläder. De är återförsäljare för marknadens ledande märken. Deras policy är att erbjuda sina kunder högsta möjliga kvalitet till ett bra pris. Företaget startades 2012 och har också en fysisk butik i Karlskoga. Man säljer marknadsledande produkter som importeras från länder som USA, England och Ungern.

Man har även lanserat ett eget märke för kosttillskott, GAAM Nutrition. GAAM Nutrition är en satsning Proteinbolaget gör för att kunna erbjuda alla sina kunder hög-värdigt kosttillskott till extremt bra pris helt utan mellanhänder. Alla GAAM's produkter är av allra högsta kvalitet och produkterna tillverkas i Sverige. Man har även egen klädkollektion som tillverkas i en fabrik i Pakistan där de är extremt duktiga på textilier och läder. Man har idag över 10 000 nöjda kunder som handlat online.

Proteinbolagets webbsida är attraktiv och lätt att shoppa. Du hittar huvudmenyn längst upp på sidan med kategorierna nya produkter, kampanjer, varumärken, storköp, färdiga paket, tillskott för tjejer och motivations-blogg. Det finns även en meny på vänster sida genom vilken du lätt går in på kosttillskott, träningskläder, träningstillbehör och utvalda märken. Varje kategori har underkategorier för att göra det så lätt som möjligt för dig att hitta vad du söker. På hemsidan finns även en topplista över de populäraste produkterna. Hos Proteinbolaget köper du proteinpulver, vitaminer, kreatin, fettsyror, shakers, träningskläder för män och kvinnor, träningsredskap och mycket mer.

Fri frakt på köp över 499 kr

När du väl har shoppat färdigt erbjuder Proteinbolaget en rad olika betalningsalternativ. Du kan betala med Visa eller Mastercard, genom direktbetalning eller mot Klarna faktura eller konto. För ytterligare säkerhet använder man sig av Verified by Visa och Mastercard Secure Code. Leverans sker med DHL och man får fri frakt på köp över 499 kr. Proteinbolaget är certifierade av Rådet för E-handelscertifiering vilket betyder att du kan känna dig säker på att de har hög nivå av internet-säkerhet för sina kunder.

Har du frågor angående produkter eller beställning kan du kontakta Proteinbolagets kundtjänst genom chatt (längst ned i vänster hörn), på telefon : 010 - 762 44 90 eller e-post: [email protected]. Det finns också ett kontaktformulär via länken kuntjänst. Man har öppet vardagar kl. 10.00 - 18.00 och även lördag kl. 11.00 - 15.00. Vill du ha löpande information så har Proteinbolaget eget nyhetsbrev.

Så här använder du din Proteinbolaget rabattkod

  1. En Proteinbolaget rabattkod använder du i kassan. Leta reda på rubriken Presentkortskod/Rabattkod i betalningsformuläret.
  2. Skriv in din rabattkod från Proteinbolaget i det angivna fältet. Notera att koden är skiftlägeskänslig.
  3. Klicka sedan på Uppdatera. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.