Råd & Rön rabattkod

Aktuella Råd & Rön rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

20 kr rabatt
Erbjudande

Prenumerera på ett helår och spara 20 kr i månaden

Betala totalt 465 kr för din årsprenumeration!

Erbjudande

Prenumerera på Råd & Rön och få direkt tillgång till alla deras artiklar!

Erbjudande

Råd & Rön hos Tidningskungen

Vanliga frågor

Vad är Råd & Röns uppdrag?

Råd & Rön strävar efter att hjälpa dig göra välgrundade val som sparar tid och pengar, genom att erbjuda opartiska tester och jämförelser av en mängd produkter och tjänster. Målet är att underlätta för dig att navigera i det ständigt växande utbudet och främja hållbar konsumtion.

Hur genomför Råd & Rön sina tester?

Tester utförs av ackrediterade laboratorier, och alla produkter köps in anonymt för att säkerställa opartiskhet. Råd & Rön är helt finansierat av sina läsare, fri från annonser, vilket garanterar att inga externa parter kan påverka testresultaten.

Vilka förmåner får jag som prenumerant?

Som prenumerant på Råd & Rön får du tillgång till hundratals tester årligen, varningslistor och guidande artiklar som hjälper dig att välja rätt produkter och undvika opålitliga företag. Dessutom ingår full tillgång till webbplatsen, e-tidningen och den tryckta tidningen om du väljer det.

Hur kan jag betala för min prenumeration eller enskilda tester?

Prenumerationer kan betalas månadsvis med betalkort eller årsvis via kort, Swish, eller faktura. Enskilda tester kan köpas med betalkort eller Swish. Alla digitala prenumerationer förnyas automatiskt tills de sägs upp.

Vad gäller om jag ångrar mitt köp?

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från beställningsdatumet. Om du meddelar Råd & Rön inom denna period, återbetalas eventuellt inbetalda avgifter. Vid användning av prenumerationen under ångerfristen, kan en del av kostnaden komma att debiteras.

Upptäck Råd & Rön

Din guide till smarta köp

Råd & Rön sticker ut som din pålitliga kompanjon när det gäller konsumentrådgivning. Med tester av allt från hushållsapparater till finansiella tjänster, ger de dig den information du behöver för att göra välgrundade köp. Deras oberoende tester och recensioner är guld värda, speciellt när du står inför valet av stora investeringar.

Konsumenträtt i fokus

Engagemanget för konsumenträtt är kärnan i Råd & Röns verksamhet. De erbjuder inte bara djupgående tester utan också värdefull information om dina rättigheter som konsument. Genom att navigera dig genom den juridiska djungeln, hjälper de dig att stå upp mot orättvisa och få högkvalitativ service.

Miljö och hållbarhet

Med ett öga på framtiden lyfter Råd & Rön fram produkter och tjänster som är snällare mot miljön. De balanserar detta perspektiv utan att överdriva, och framhäver vikten av hållbar konsumtion på ett sätt som känns relevant och äkta. Deras arbete hjälper dig att välja alternativ som är bättre för planeten, samtidigt som de upprätthåller en hög standard för kvalitet och prestanda.

Så här använder du din Råd & Rön rabattkod

  1. Utforska tester: Besök Råd & Rön för att utforska deras opartiska tester och jämförelser.
  2. Välj prenumeration: Hitta den prenumerationsmodell som passar dig och klicka på "Välj".
  3. Fyll i uppgifter: Ange dina betalnings- och personuppgifter, sedan fortsätt till nästa steg.
  4. Använd rabattkod: Om det finns ett fält för rabattkoder, skriv då in din kod. Annars är rabatter och kampanjer redan tillämpade.
  5. Avsluta prenumeration: Slutför din prenumeration och börja dra nytta av Råd & Röns värdefulla insikter.