Rebel Walls rabattkod

Aktuella Rebel Walls rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till rebelwalls.com

Rebel Walls

Rebelwalls säljer härliga och unika fototapeter som gör ditt hem personligt. Tapeterna är enkla att sätta upp och de finns i många olika stilar och färger. Du hittar allt från natur, typografi och vintage till resor, mönster och ytor hos Rebelwalls. Tapeterna är perfekta för att skapa fondväggar eller varför inte tapetsera ett helt rum om du känner dig modig och redo för förändring.

Fritt lim ingår alltid och du får fri frakt och fria returer på dina beställningar.

Unika design- och fototapeter

Hos Rebel Walls har man specialiserat sig på tapeter och posters. Det är butiken för dig som gillar heminredning och dessutom är något av en rebell. Bland annat hittar du unika fototapeter för att skapa extraordinära rum. Hemmet är människans mittpunkt och hos Rebel Walls vill man erbjuda produkter som skapar en ny slags upplevelse i ditt hem. De har unika designade tapeter och erbjuder även möjligheten för dig att själv skapa dina egna fototapeter. Dessutom jobbar de aktivt med välgörenhet genom att en del av all försäljning doneras till Habitat for Humanity som hjälper människor bygga upp ett eget hem. Rebel Walls är ett svenskt företag med säte, inklusive egen designstudio, i Borås. Deras produkter finns nu, förutom på nätet, också hos återförsäljare över hela Europa.

Rebelwalls.se är en snygg internetaffär som inspirerar. Du hittar massor av snygga bilder och idéer på hur du kan förändra ditt hem med en annorlunda tapet. Navigera genom huvudmenyn längst upp på sidan där du hittar länkar till designtapeter, din bild, bildbank, posters, designtjänster m.fl. Alla tapeter är organiserade på ett lättförståeligt sätt efter stilarter eller färgtema för att göra det så lätt för dig som möjligt att hitta nåt som du gillar. Vill du ha en fototapet men inte har något eget kort som riktigt passar kan du söka i Rebel Walls bildbank med över 12 miljoner bilder. På hemsidan hittar du också de senaste kollektionerna, de populäraste tapeterna just nu, designforum m.m. Alla Rebel Walls tapeter håller hög kvalitet och lim och uppsättningsinstruktioner ingår alltid.

Alltid fri frakt och fria returer

Hos Rebel Walls betalar du med ditt kreditkort, Visa eller Mastercard, via Paypal eller mor Klarna faktura. Du får alltid fri frakt på alla beställningar. Alla leveranser sköts av Posten med en leveranstid på 1-3 dagar. Du har femton dagars fri returrätt.

Behöver du komma i kontakt med dem så går det bra att skriva till dem via deras kontaktformulär som du hittar via länken Support. Det går också bra att ringa på tel 033 - 20 80 00, helgfria vardagar mellan kl. 08.00-17.00. Dessutom finns det ett nedladdningsbart supportprogram för både PC och Mac. Rebel Walls har eget nyhetsbrev och designblogg och går också att följa på Facebook, Pinterest och Instagram.

Så använder du en rabattkod hos Rebel Walls

  1. En betalkod eller rabattkod från Rebel Walls använder du i kassan. I steg 5 "Bekräfta köp" ser du rubriken "Betalkod" bredvid ett fält.
  2. Skriv in din Rebel Walls betalkod i fältet och klicka sedan på "Aktivera".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.