Resia rabattkod

Aktuella Resia rabattkoder och erbjudanden för december 2022

Gå till resia.se

Andra besökare tittade även på

Resia

Resia samarbetar med över 450 flygbolag och kan därför erbjuda sina kunder resor till hela världen till de bästa priserna. Resia har idag över 70 000 hotellpartner runt om i världen. Du kan dessutom boka hyrbil till marknadens lägsta priser!

Komplett resebyrå på nätet

Resia är en resebyrå på nätet. Hos Resia hittar du prisvärda och unika erbjudanden på resor till hela världen. De erbjuder produktkategorier som:

  • Flygbiljetter
  • Paketresor
  • Hyrbilar
  • Hotell
  • Evenemangsbiljetter
  • Reseförsäkringar

Dessutom finns inspirerande reseinformation, kartor över olika resmål, aktuella väderuppdateringar och valutainformation. Resia är en komplett resebyrå tillgänglig dygnet runt med tillgång till 400 olika flygbolag och över 70 000 hotell världen över.

Perfekta plattformen för att boka resor

Resia webbplats är välutvecklad, inspirerande och gör det enkelt för dig att boka din resa. Du kan välja om du endast behöver flyg, flyg och hotell eller flyg och hyrbil. Du väljer helt enkelt själv vad du behöver!

Skriv in önskad destination, när du vill resa och hur många ni är som ska åka och vips så är ni på väg. På webbplatsen hittar du också sista minuten, andra erbjudanden, diskussionsgrupper och tävlingar. Du har dessutom möjlighet att bli medlem hos Resia och får då löpande tips om kampanjer och specialpriser.

Kontakta Resias support

Har du frågor eller behöver hjälp med din bokning så erbjuder Resia givetvis personlig kundtjänst via telefon. Du når deras support på telefonnummer: 0771-92 92 92, måndag till fredag, kl. 09:00–19:00 och under helgen 10:00-14:00. Det går även bra att skicka e-post till Resia. Skicka då ditt email till onlinesupport@resia.se.

Bakgrund

Resia (tidigare resfeber) startades 1988 och ägs idag av Resia AB som har drygt 30 procent av den totala resebyråmarknaden i Norden. Resia Travel Group omsätter ca fyra miljarder kronor om året och har drygt 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg.

Resia är vidare en del av Travelocity-gruppen som är världsledande inom nätresebyråer. Resia röstades år 2009 fram till plats 47 på branschtidningen Internetworlds lista över de 100 bästa webbplatserna. Resia har IATA-licens (International Air Transport Association) och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet, vilket skyddar dig mot vissa extra kostnader om du blir strandad på din destination. De har också samarbete med den ideella organisationen ECPAT som jobbar mot barnsexhandel.

Betalningsalternativ

Hos Resia betalar du med VISA, Mastercard, Eurocard, American Express eller Diners.

Följ Resia

Resia följer du enklast genom att bli medlem på deras webbplats och får då löpande nyhetsbrev med tips och aktuella erbjudanden. Du kan också följa dem på Facebook eller genom att läsa den fantastiskt inspirerande blogg.

Elektronisk leverans

Leverans av dina resehandlingar sker elektroniskt till din e-post senast två arbetsdagar efter beställning. I vissa fall skickas evenemangsbiljetter till konserter och matcher med vanlig post och då tillkommer det en avgift på 50 kr.

Spara pengar när du bokar hos Resia

Bokar du via Resia så kan du räkna med att du redan har fått ett väldigt attraktivt pris. Använder du en rabattkod med din bokning så kan du spara ytterligare pengar på din beställning. Besök alltid rabatt.se innan du slutför din beställning för att säkerhetsställa att du fått den maximala rabatten med hjälp av rabattkoder, kampanjer och erbjudanden!

Så använder du en rabattkod hos Resia

  1. Har du en värdecheck Resfeber så använder du den i steg 3 (Betalning) i kassan.
  2. Där fyller du först i beställare, tillval och resenär, sen som punkt 4 kommer frågan ”Har du en värdecheck?”.
  3. Fyll där i din Resfeber värdecheck och tryck på ”Hämta Kontrollera Saldo”.
  4. Kontrollera att du fått ditt avdrag och gå sedan vidare med bokningen.