Shy to Buy rabattkod

Aktuella Shy to Buy rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på din beställning

Få 20% rabatt på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos ShyToBuy

Pinsamt och genant att gå och träffa någon om? Beställ online hos ShyToBuy!

Fri frakt

FRI FRAKT hos ShyToBuy

Handla för minst 499 kr så bjuder ShyToBuy på frakten!

Utgångna rabattkoder från Shy to Buy

100 kr rabatt
Rabattkod

100 kr rabatt vid köp över 1000 kr

Rabattkod

Black Friday - 3 för 2 på allt

100 kr rabatt
Rabattkod

100 kr rabatt vid köp över 1000 kr

5% rabatt
Rabattkod

5% rabatt på ditt köp

5% rabatt
Rabattkod

5% rabatt på ditt köp

5% rabatt
Rabattkod

5% rabatt på ditt köp

5% rabatt
Rabattkod

5% rabatt på ditt köp

5% rabatt
Rabattkod

5% rabatt på din beställning

5% rabatt
Rabattkod

5% rabatt på ditt köp

6% rabatt
Rabattkod

6% rabatt på din beställning

Intim- och hälsoprodukter på nätet

ShytoBuy är ett etablerat hälsocenter online. De är specialiserade inom behandlingar för genanta, sexuella, kosmetiska samt generella hälsobesvär. Genom att handla hos Shytobuy slipper på gå till apoteket för att handla vissa generande produkter. Istället handlar du vad du behöver på nätet och får produkterna skickade till dig. Enkelt och bekvämt. Shytobuy har hjälpt tusentals nöjda kundern sedan 2005. Man har för närvarnade 10 internationella hemsidor, vilket har hjälpt kunder i bl.a. Sverige, Norge, Danmark och England. Att handla hos Shytobuy är alltid snabbt, diskret och säkert.

På Shytobuys hemsida handlar du allt från manlig hälsa och kvinnlig hårborttagning till erektionsproblem och acne. Huvudkategorierna: Man, Kvinna, Unisex, Kroppsdel och Märke hittar du i en meny längst upp på sidan. Alla dessa kategorier ger dig en "drop -down meny" som t.ex. för män innehåller kategorier som anal intimitet, erektionsproblem, flatulens, grått hår, prostata m.fl. Man har produkter från varumärken som bl.a. Clearogen, Durex, NativeREmedies, SkinDoctors, Makari m.fl. På hemsidan hittar du också information om de populäraste produkterna, nyheter, reducerade priser m.m.

Fri frakt över 499 kr

Shytobuy erbjuder säkra betalningar med SSL-överföring. Du kan välja att betala med någon av kreditkorten Visa, American Express eller Mastercard. Det går också bra att betala direkt om du har SEB, med PayPal eller mor Klarna faktura. Shytobuy har McAffee Secure certifiering. Man får fri frakt till Sverige på beställningar över 499 kr och alla försändelser skickas i diskreta paket. Under 500 kr kostar leveransen 49 kr med Posten. Det finns också ett expressalternativ med UPS om du har bråttom.

Har du frågor eller problem så har Shytobuy svensk kundservice på telefon: 08 44 68 51 35. Kundservicen har öppet mellan kl. 10.00-19.00 på vardagar. Det går också bra att använda sig av Live chatt på hemsidan eller skicka e-post till adress: [email protected]. För löpande information och kampanjer kan du följa Shytobuy på facebook och twitter.

Så här använder du din Shy to Buy rabattkod

  1. Har du en rabattkod från Shytobuy så använder du den i kassan. Nedanför dina produkter ser du frågan "Har du en rabattkod?".
  2. När du klickar i "Ja" så uppkommer ett fält. Skriv in din rabattkod i fältet och klicka sedan på "Uppdatera".
  3. Kontrollera att du fått ditt erbjudande och gå sen vidare med ditt köp.