Simple Feast rabattkod

Aktuella Simple Feast rabattkoder och erbjudanden för oktober 2022

Gå till simplefeast.com

Andra besökare tittade även på

Simple Feast

Simple Feast erbjuder olika matkassar som är ekologiska och du väljer själv om de ska vara vegetarianska eller veganska.

Historia

Simple Feast grundades 2014 i Danmark och då var det endast en app till din telefon där du kunde hitta olika sorters recept från olika kockar. Snart insåg Simple Feast att tiden för matlagning inte alltid fanns för alla och framförallt att man ville ha vardagsmat som gick snabbt att tillaga.

I början på 2017 ändrade Simple Feast sitt koncept till att förbereda maten till dig för de dagar i veckan som du själv inte hade tid till att göra det. Vid det här laget innehåll maträtterna upp till 20% kött.

Senare samma år valde Simple Feast att plocka bort köttet från sina menyer och endast fokusera på veganska och vegetariska rätter. Detta efter att man fått upp ögonen ännu mer för hur kött påverkar vårt klimat, och därför valde Simple Feast att plocka bort köttet och köra på en växtbaserad matkasse.

Matkassar

Du börjar med att välja vilken matkasse du vill ha. Du kan välja mellan Family Feast och Season Feast. Därefter väljer du hur ofta du vill ha din matkasse.

Family Feast är välkända måltider som hela familjen känner igen och tycker om. Du börjar med att välja för hur många personer matkassen ska vara för och därefter om den ska vara vegetarisk eller vegansk. Självklart är båda varianterna ekologiska och snabba att tillaga. I denna matkasse får du middagar för 3 dagar i veckan och självklart medföljer recept på måltiderna.

Season Feast-matkassen innehåller måltider som inspirerande rätter med olika smakkombinationer utefter aktuell säsong för det gröna i maten. Detta är inga traditionella rätter som i Family Feast-matkassen utan detta är något för den nyfikna som vill prova nya spännande maträtter. Du väljer för hur många personer din matkasse ska räcka till och om du vill ha den vegetarisk eller vegansk. Matkassen är ekologisk och ger dig 3 maträtter i veckan med tillhörande recept.

Om du inte vill ha matkasse utan gillar grytor är Comfort Food-konceptet något för dig. Här beställer du hem grytor i glasburkar som du får hem varje månad och det är bara att värma grytan och servera med dina favorittillbehör, sen är det klart att ätas. Dessa ekologiska gryträtter går endast att få som veganska. Du kan välja att få 4 eller 8 glas per leverans och varje glas räcker ungefär till 2–3 personer.

Leverans och frakt

Leveransen av din matkasse sker på söndagar mellan 15–22. Du får ett sms med en spårningslänk så att du enkelt kan följa din leverans och se när den väntas komma hem till dig. Fraktavgiften för din leverans är 59 kronor oavsett vilken matkasse du väljer.

Betalning

Simple Feast erbjuder följande betalningsmetoder:

  • Kontokort.
  • Direktbetalning via Klarna.
  • Betalning inom 14 dagar via Klarna.

Så använder du en rabattkod hos Simple Feast

  1. Välj vilken matkasse du vill ha.
  2. Fyll i dina uppgifter.
  3. Till höger står det ”Har du en rabattkod?”.
  4. Fyll i din Simple Feast-rabattkod och kontrollera så rabatten dras av.
  5. Gå vidare till betalning.