Skistart rabattkod

Aktuella Skistart rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till skistart.com

Utgångna rabattkoder från Skistart

Andra besökare tittade även på

Skistart

Skistart är ledande butik i Norden inom längdskidåkning, rullskidåkning, klättring m.m. Hos dem får du hjälp att välja rätt utrustning för just dig oavsett om det gäller längdskidor, rullskidor, skidor, stavar, bindningar, pjäxor eller valla för dina skidor.

Skistart.com har ett brett sortiment inom klättring, kosttillskott, pannlampor, långfärdsskridskor, löpning, tält, liggunderlag och sovsäckar.

Dessutom erbjuder de attraktiva kampanjer och du som kund har alltid fri frakt på alla dina beställningar när du köper för minst 300 kr.

Nordens största skidbutik på nätet

Skistart är en specialistbutik för dig som älskar längdskidor, rullskidor och klättring. De har sin huvudmarknad i Sverige och Norden men har även en webbutik på engelska och säljer idag över hela världen. Förutom internethandel har de också en butik i Älvdalen i norra Dalarna. Skistart är ett familjeägt svenskt företag som sätter kunderna i första hand. De brinner för längdskidåkning och friluftsliv och gör allt för att varje kund ska hitta den bästa utrustningen för just dem. Skistart satsar därför hårt på kundservice och att kunna erbjuda ett brett sortiment. De har fått mycket goda omdömen hos Prisjakt. Skistart är det självklara valet för dig som ska köpa längdskidutrustning.

Gå in på Skistart.com och handla allt inom längdskidor, rullskidor, skidkläder, skidvalla m.m. Navigera genom menyn på toppen av sidan. Där kan du gå in på avdelningarna: vinter, kläder, sommar, skor, året runt, Outlet, kampanjer och Dahlie Outlet. Skistart har även vallaservice i Mora, Sälen och Älvdalen inför Vasaloppet. Hos Skistart har man produkter från alla de bästa varumärkena inom längdskidåkning som Alpina, Craft, Fischer, Kuzmin, Oneway och många fler. De har alltid bra kampanjer och för de bästa fynden bör du alltid kolla in deras Outlet-avdelningen först.

Alltid fri frakt

Skistart tar emot betalningar med kreditkort. Din betalning sker via en säker kreditkortsserver. Tjänsten levereras av Auriga. Detta betalningsalternativ är det snabbaste och enklaste och kostar inte dig som kund någonting extra. Det går också bra att betala direkt från din bank om du har Swedbank, Nordea eller Handelsbanken. Du kan också välja faktura genom Klarna och de erbjuder dessutom ett avbetalningsalternativ.

Har du frågor om utrustning eller får problem med din beställning så kontaktar du Skistart genom e-post: info@skistart.com, genom deras kontaktformulär alternativt ringa dem på telefon: 0251-131040. Man har telefontider på vardagar mellan kl. 08.00 - 16.00 (lunchstängt: 12-13). För löpande information har de ett eget nyhetsbrev, egen blogg och finns också på Facebook, Youtube, Twitter och Instagram.

Så använder du en rabattkod hos Skistart

  1. Har du en eventuell rabattkod eller kupongkod från Skistart så använder du den när du kommer till kassan. I det högra fältet med rubriken "Granska er order" ser du texten "Använd en kupongkod".
  2. När du klickar i boxen bredvid texten uppkommer ett fält där du skriver in din Skistart kupongkod.
  3. Klicka sedan på "Använd kupong", kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.