Sneakernstuff rabattkod

Aktuella Sneakernstuff rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Sneakernstuff

Störst på sneakers

Sneakernstuff är en svensk butik som finns både på nätet och som fysiska butiker i Stockholm och Malmö. De är specialiserade på just sneakers och har Sveriges största utbud av dessa populära skor. Dessutom säljer man streetmode, accessoarer, väskor, böcker m.m. Företaget har funnits sedan 1999 och startades av två sneakersamlare som kände att utbudet på den svenska marknaden var alldeles för litet. Ryktet om butiken med det extremt stora utbudet av sneakers spreds snabbt.

Sneakernstuff har sedan dess fått pris som Årets Modebutik, Årets Butik Ungt Mode samt vunnit titeln Årets E-Handel i Nordens största modebranschstidning Habit. Man har idag levererat ordrar till ca 70 länder världen över. Sneakersnstuff har dessutom under åren utfört ett antal mycket lyckade designuppdrag för märken som adidas, Puma, Reebok, Lacoste, Tretorn, New Balance och Converse.

Sneakernstuff är en mycket snygg webbutik. Du navigerar genom menyn längst upp på sidan där du hittar avdelningarna nyheter, sneakers, kläder, stuff, dam, varumärken och REA. För dig som gillar att fynda kolla alltid REA-avdelningen först.

Varje avdelning har en rad underkategorier. Går du in på sneakers kan du t.ex. direkt välja: Limited editions, funktionsskor, crosstrainers, retro m.fl. kategorier. Bland kläder hittar du plagg för både damer och herrar som byxor, stickat, t-shirts och tröjor. I avdelningen Stuff köper du böcker, kepsar, skovårdsprodukter, väskor, strumpor, solglasögon och mycket mer. Sneakernstuff har produkter från alla de stora kända märkena på marknaden som adidas, asics, Champion, Converse, New Balance, Puma o.s.v. men även mindre ännu inte så kända varumärken. Längst ner på sidan hittar du alltid annonsers för de senast inkomna produkterna.

Fri frakt över 698 kr

När det är dags att betala väljer du mellan kortbetalning med Visa, Mastercard eller American Express, PayPal, direktbetalning från bank eller fakturabetalning. De samarbetar med DIBS som är en av Skandinaviens största aktörer när det gäller säkra betalningslösningar på Internet. DIBS hanterar konsumentens kortuppgifter på säkra servrar och de uppfyller marknadens främsta säkerhetsstandard PCI DSS. Fakturabetalningar sköts av det branschledande företaget Klarna. Du kan också välja att betala vid uthämtning hos ett Schenker ombud. Fraktkostnaden ligger på 60 kr men om du handlar över 698 kr får du fri frakt. Inom Sverige så skickar Sneakernstuff med Schenker Privpak som levereras till ditt närmaste utlämningsställe.

Har du frågor eller får problem så kontaktar du lättast kundtjänst genom ett kontaktformulär via länken "Kontakta oss". Det går också att ringa: 08-743 03 22 eller att skicka epost: [email protected]. Man har telefontid på vardagar mellan kl. 10.00-18.00. Man lovar att svara på frågor som gäller ordrar inom 48 timmar. Vill du få löpande information från Sneakernstuff så har de eget nyhetsbrev. Klicka på "Sneakernstuff New" längst upp på sidan så uppkommer ett fält där du kan skriva in din e-post. Sneakernstuff finns dessutom på Facebook, Twitter, Instagram och de har egen blogg.

Så här använder du din Sneakernstuff rabattkod

  1. En rabattkod från Sneakernstuff använder du i kassan. Nedanför din varukorg får du frågan "Har du en rabattkod?".
  2. När du klickar på texten uppkommer ett fält i vilket du skriver in din rabattkod. Klicka sedan på "Validera".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.