SoBLING rabattkod

Smycken på nätet hos Sobling - från välkända leverantörer såsom Ole Lyngaard, Georg Jensen, Efva Attling och Schalins.

Rabattkoder från SoBLING

Fri frakt
Gäller tills vidare

Fri frakt på alla Thomas Sabo charms & smycke

Fri frakt
Gäller tills vidare

Gratis frakt på Efva Attling smycken hos Sobling

Fri frakt
Gäller tills vidare

Fri frakt på alla beställningar

Om rabattkoder från SoBLING

Smycken till de rätta priserna

Sobling.se lovar att de kan smycken. Sobling är en webbutik som säljer alla sorters smycken från kända varumärken till de rätta priserna. De har alltid ett uppdaterat sortiment med många nyheter. Hos Sobling hittar du varukategorier som armband, barn- och doppresenter, berlocker, egen tillverkning, gravyr, halsband, hängen, klockor, presentartiklar, ringar, silver, vigsel- och förlovning och örhängen. För att göra det lätt för dig hittar du också bland kategorierna rea, nyheter och utvalda tips. Sobling har varumärken, för att nämna några, som Blomdahl, Diesel, Engelbert, Fossil, Kalas, Snö of Sweden och naturligtvis favoriten Efva Attling.

På Soblings fina webbsajt finns också en enkel guide till hur du handlar, du får hjälp med skötselråd och det finns en storleksguide. Sobling erbjuder alltid fri frakt på beställningar över 400 kr. Sobling Svenska Smyckesgruppen AB ägs av Anghems Guld AB. Anghems Guld grundades redan 1950 och har sedan dess sålt smycken till en nöjd kundkrets. Anghems står för bra service, kvalitet, trevligt bemötande och vill att du som kund alltid ska känna dig nöjd med dina köp. Sobling.se drivs åt Angehem av Ezy Webverkstad som är ett IT-företag med 15 års erfarenhet av att bygga och driva e-handelslösningar.

Sobling har e-handelscertifiering från den ideella branschorganisationen Rådet för E-handelscertifiering i Sverige. De arbetar för en säker e-handel och skydd för e-handelskonsumenter. Rådet prövar, certifierar och gör uppföljningar och har idag utfärdat över 600 certifikat.

Svar på dina eventuella frågor till Sobling får du genom personlig kundtjänst på telefon: 0771-707500, vardagar mellan kl. 09.00-12.00 eller på e-post: info@sobling.se. Till Sobling betalar du med kort via Payson som erbjuder säker betalning med Visa och Mastercard. De erbjuder också PayByBill faktura- eller delbetalning.

Hos Sobling kan du bli medlem och får då ta del av unika medlemserbjudanden. Du kan också följa dem på Facebook där du bland annat kan vinna priser ur deras sortiment. Sobling har också egen blogg där du kan lära känna de som jobbar på Sobling, få information om tillverkning av smycken och nyheter om smyckesbranschen.

Fri frakt över 400 kr

Sobling har fri frakt på alla beställningar över 400 kr. Leverens sker med Posten och normalt får du din leverens inom 1-3 dagar om inte annat anges. Detta gäller inte för produkter som är beställningsvara. För förlovnings- och vigselringar är leveranstiden 5-15 arbetsdagar, så var ute i god tid. Fraktkostnaden för beställningar under 400 kr är normalt 29 kr. Sobling har ett års garanti på varor och ångerrätt på normala 14 dagar gäller. Graverade förlovnings- och vigselringar omfattas dock inte.

Så använder du en rabattkod hos SoBLING

  1. Din present- eller rabattkod Sobling använder du i Kassan.
  2. I steg 1 kontrollerar du din order och får bredvid en presentikon frågan: ”Har du en Sobling present eller rabattkod?”
  3. Där fyller du i din Sobling presentkod eller Sobling rabattkod.
  4. Tryck sedan på ”Uppdatera varukorgen” innan du går vidare till steg 2.