Sobling rabattkod

Aktuella Sobling rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till sobling.se

Utgångna rabattkoder från Sobling

Andra besökare tittade även på

Sobling

Sobling är en webbutik som säljer alla sorters smycken från kända varumärken till de rätta priserna. De har alltid ett uppdaterat sortiment med många nyheter.

Smycken till de rätta priserna

Hos Sobling hittar du varukategorier som armband, barn- och doppresenter, berlocker, egen tillverkning, gravyr, halsband, hängen, klockor, presentartiklar, ringar, silver, vigsel- och förlovning och örhängen. För att göra det lätt för dig hittar du också bland kategorierna rea, nyheter och utvalda tips. Sobling har varumärken, för att nämna några, som Blomdahl, Diesel, Engelbert, Fossil, Kalas, Snö of Sweden och naturligtvis favoriten Efva Attling.

Skötselråd och guider

På Soblings webbplats får du hjälp med skötselråd och det finns en storleksguide som hjälper dig att få rätt storlek när du ska beställa.

Historia

Soblin tillhör Svenska Smyckesgruppen AB som ägs av Anghems Guld AB. Anghems Guld grundades redan 1950 och har sedan dess sålt stora mängder smycken till en nöjd kundkrets. Anghems står för bra service, kvalitet, trevligt bemötande och vill att du som kund alltid ska känna dig nöjd med dina köp.

Trygga betalningsmetoder

Välj själv den betalningsmetod som passar just dig bäst! Sobling erbjuder följande betalningsalternativ:

  • Direktbetalning
  • Faktura (14 dagar)
  • Kortbetalning
  • Banköverföring
  • Delbetala i din egen takt

Sobling har e-handelscertifiering från den ideella branschorganisationen Rådet för E-handelscertifiering i Sverige. De arbetar för en säker e-handel och skydd för e-handelskonsumenter. Rådet prövar, certifierar och gör uppföljningar och har idag utfärdat över 600 certifikat.

Kontakt

Svar på dina eventuella frågor till Sobling får du genom personlig kundtjänst på telefon: 0771-707500, vardagar mellan kl. 09.00-12.00 eller via e-post: info@sobling.se.

Sobling finns att följa på både Facebook, Instagram, Pinterest och deras egna blogg. Passa även på att prenumerera på deras nyhetsbrev för att bli först med att ta del av de senaste nyheterna och erbjudanden!

Bli medlem

Hos Sobling kan du bli medlem och får då ta del av unika medlemserbjudanden. Du kan också följa dem på Facebook där du bland annat kan vinna priser ur deras sortiment. Sobling har också egen blogg där du kan lära känna de som jobbar på Sobling, få information om tillverkning av smycken och nyheter om smyckesbranschen.

Alltid fri frakt

Sobling erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar. Leverans sker med Posten och normalt sett så får du din leverens inom 1-3 arbetsdagar om inte annat anges. Det gäller däremot inte för produkter som är beställningsvara.

För förlovnings- och vigselringar är leveranstiden ca 3-7 arbetsdagar, så var ute i god tid! Sobling erbjuder ett års garanti och 14 dagars ångerrätt.

Så använder du en rabattkod hos Sobling

  1. Välj först ut vilka smycken du vill hos Sobling.
  2. När du känner dig klar och nöjd så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du texten "Jag har en rabattkod".
  4. Fyll där in din Sobling rabattkod och tryck sen på knappen "Använd".
  5. Kontrollera att du har erhållit din rabatt och gå sen vidare till betalningen.