Sonos rabattkod

Aktuella Sonos rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till sonos.com

Andra besökare tittade även på

Sonos

Lyssna trådlöst var som helst i hemmet med Sonos hemmaljudsystem. Deras system är enkelt att installera och gör det möjligt för dig att ställa in vilka högtalare i hemmet som ska spela samtidigt. Du konfigurerar inställningar enkelt med deras egenutvecklade app, som är gratis.

Produkter

Förutom deras egenutvecklade mjukvara så erbjuder Sonos deras egna högtalare som blivit väldigt populära bland de flesta ljudfantaster.

Du hittar bland annat produkter som:

  • PLAY:1
  • PLAY:3
  • PLAY:5

Sonos erbjuder även soundbars till tvn med ett mycket attraktivt ljud, köp även till deras externa bas för den ultimata ljudupplevelsen.

Wi-Fi

Sonos system körs helt och hållet på Wi-FI. Till skillnad från de andra trådlösa högtalarna som går på Bluetooth så kommer du aldrig få några driftstörningar på grund av för kort räckvidd eller att någon ringer din telefon.

Så här fungerar tekniken

Sonos rabatt

Då Sonos är väldigt unika så finns det väldigt sällan några rabatterade produkter. Här på rabatt.se ser vi till att alltid publicera eventuella rabattkoder och kampanjer som ger dig rabatt hos Sonos eller andra erbjudanden som du kan spara pengar på.

Fri frakt

Sonos erbjuder dig alltid fri frakt på dina beställningar, dessutom så erbjuds du 100 dagars öppet köp för att du verkligen ska vara nöjd med dina produkter du införskaffar dig ifrån dem.