Stockholm Pass rabattkod

Aktuella Stockholm Pass rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till stockholmpass.se

Andra besökare tittade även på

Stockholm Pass

Upplev Stockholm med Stockholmspaketet från Stockholm Pass.

Med över 45 olika hotell hittar du något som passar just din smak och plånbok. I Stockholmspaketet ingår frukost, fria resor i kollektivtrafiken och ett upplevelsekort som ger dig fri entré till 75 attraktioner, flera sightseeingturer med buss eller båt och dessutom rabatt på flera andra upplevelser. Totalt är värdet på kortet över 6000 kr. Till kortet får du naturligtvis en guidebok och en karta där alla upplevelser finns utsatta. Barn under 12 år bor dessutom gratis i extrasäng med Stockholmspaketet.

Stockholm Pass har det kompletta Stockholmspaketet till vrakpris!

Stockholm Pass har i 30 års tid arbetat för att ge sina gäster den absolut bästa upplevelsen. Med 45 olika hotell erbjuder de boende för alla smaker och plånböcker. Vill du bo på trendiga Södermalm eller fem minuter från Globen? Stockholm Pass har ett hotell för alla.

Stockholm Pass är ett varumärke som ägs av Strömma Turism & Sjöfart. Sedan Stockholm Pass startades 1981 har de arrangerat över tre miljoner hotell- och teaterresor till Stockholm.

Stockholm Pass är stolta över att kunna erbjuda det mest prisvärda paketet för din resa till Stockholm med hotell, upplevelser och resor i kollektivtrafiken - Stockholmspaketet. Barn under 12 år bor gratis i extrasäng med Stockholmspaketet.

I Stockholmspaketet ingår Upplevelsekortet när du bokar hotell. Det ger dig, förutom gratis resor i kollektivtrafiken, fritt inträde till 75 olika attraktioner och flera sightseeingturer med buss och båt. Bland de populäraste attraktionerna hittar du Gröna Lund, Skansen, Junibacken, Kungliga slottet, Skansenakvariet, Djurgården runt med båt och Vasamuseet.

Det finns något att se för hela familjen. Ditt upplevelsekort får du direkt i handen när du checkar in på hotellet och gäller sedan ända till dagen du checkar ut. Dessutom får du en guidebok och en karta där alla attraktioner finns utmärka så att du hittar till de du vill uppleva.

Bokningar görs via deras hemsida. Vardagar mellan kl. 9-17 kan du också boka via kundtjänst på telefon: 08-6630080. Kundtjänst nås också på e-post: contact@stockholmpass.com. Följ Stockholm Pass på Facebook för att få särskilda erbjudanden och tips på upplevelser i huvudstaden!

Så använder du en rabattkod hos Stockholm Pass

  1. Rabattkoden använder du på Destination Stockholms hemsida.
  2. Till höger på Destinations Stockholms hemsida finns fältet ”Boka Stockholmspaketet”.
  3. Längst ner i fältet finns en ruta ”Ev. kampanjkod”.
  4. Skriv din Destination Stockholm rabattkod i rutan och tryck på ”Boka nu”.