Stormberg rabattkod

Aktuella Stormberg rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till stormberg.com

Andra besökare tittade även på

Stormberg

Stormberg är en norsk sport och fritidsbutik på nätet. När du letar efter miljövänliga sport- och friluftskläder ska du alltid ta dig en titt hos Stormberg. Du hittar allt för träningen, vandringen, längdskidåkningen och allt annat du behöver för att njuta av naturen hos dem. Sortimentet är brett och riktar sig såväl till kvinnor som män och barn.

Norsk sport- och fritidsbutik på nätet

Stormberg är ett klädmärke med ursprung i Norge. Stormberg är landets mest sålda märke för friluftskläder. Sport- och friluftsvarumärket Stormberg designar, producerar och säljer själva funktionella kläder till hela den aktiva familjen. I deras butik kan du handla allt från träningskläder och ytterkläder till skor och tillbehör. De har allt du behöver för ditt nästa äventyr oavsett hur långt du ska.

Kanske är det dags för en tur med båten - se då till att vara rätt klädd så att du riktigt kan njuta av din båttur. Stormberg säljer perfekta seglarjackor till billiga priser. För dig som älskar vintern finns allt du behöver för en skön skidtur eller en dag i slalombacken. Om du vill dra till fjälls under vintern eller under den vackra sommaren har Stromberg alla kläder, skor och tillbehör du behöver för en riktigt härlig tur.

Kom ihåg att när du handlar hos Stromberg får du alltid fri frakt på dina inköp. Om du dessutom använder dig av en Stromberg rabattkod får du extra rabatt på din beställning.

Välgörenhet

Stormberg donerar 1% av deras totala omsättning till samhällsnyttiga och humanitära projekt. Så på så sätt så bidrar du till välgörenhet varje gång du handlar hos Stormberg. Hittills så har procenten som donerats från Stormbergs omsättning bidragit med mer än 40 miljoner kronor!

Så använder du en rabattkod hos Stormberg

  1. Lägg först till alla artiklar du vill köpa hos Stormberg i din varukorg.
  2. När du känner dig färdig så navigerar du vidare till kassan.
  3. Till höger om dina produkter under slutpriset så hittar du ett fält för att fylla i din Stormberg rabattkod.
  4. Klicka sedan på knappen bredvid och kontrollera att rabattkoden fungerat och att din rabatt blivit korrekt.
  5. Gå sen vidare till betalningen.