STS Alpresor rabattkod

Aktuella STS Alpresor rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Veckans erbjudanden till Alperna

Här hittar du veckans erbjudanden hos STS Alpresor. Passa på att fynda!

Erbjudande

Sista minuten-erbjudanden hos STS Alpresor

Utgångna rabattkoder från STS Alpresor

1000 kr rabatt
Rabattkod

1000 kr rabatt på januari-resor

Just nu får du 1000 kr rabatt på januari-resor hos STS Alpresor!

65% rabatt
Erbjudande

Upp till 65% rabatt på sommarresor till alperna

Sensommaren i Alperna är fantastisk. Det är fortfarande vackert väder med behagliga temperaturer som passar för såväl vandring som sol och bad. Just nu får du upp till 65% rabatt på våra sommarresor!

50% rabatt
Erbjudande

Över 50% rabatt på sommarresor!

Sensommaren i Alperna är fantastisk. Det är fortfarande vackert väder med behagliga temperaturer som passar för såväl vandring som sol och bad. Just nu får du över 50% rabatt på många av våra sommarresor!

2000 kr rabatt
Erbjudande

Upp till 2000 kr rabatt - Boka senast 31/10

Boka Sveriges mest sålda skidresa hos STS alpresor!

30% rabatt
Erbjudande

Upp till 30% rabatt på utvalda resor

Inled 2018 med skidåkning, god mat och festligt nyårsfirande. Boka årets nyårsresa till Alperna!

Störst i Norden på alpresor, både sommar och vinter

STS Alpresor är Nordens största arrangör av skidresor till Alperna både för privatpersoner och konferenser. Man har arrangerat skidresor till Österrike, Italien, Schweiz och Frankrike i över 40 år och erbjuder idag resor till 22 olika orter i Alperna. Dessutom har man nu också resor till Aspen i USA. Man säljer också sommarresor, temaresor och vandringsresor av mycket hög kvalitet till österrikiska och italienska Alperna bl.a. till Bad Gastein och Champoluc.

Totalt reser ca 50 000 resenärer om året med STS Alpresor. Det är tryggt att resa med dem. Som säkerhet för verksamheten har man ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet. Med STS Alpresor får du dessutom alltid snögaranti på samtliga skidorter. Företaget, inklusive hotellverksamheten, har under vintersäsongen ca 250 personer anställda. Med STS Alpresor får du alltid något extra för pengarna.

På Alpresor.se bokar du snabbt och enkelt din resa till Alperna direkt på nätet. Man har också en butik i NK huset i Göteborg. På hemsidan hittar du huvudmenyn längst upp på sidan. Gå direkt in på kategorier som: skidresor, julbord, sommarresor, vandringsresor, temaresor, konferens, gruppresor eller sista minuten. Det går naturligtvis också bra att använda sig av sökfunktionen där du skriver in när och vart du vill resa.

Du kan också gå direkt in på din favoritort i Alperna på vänster sida. STS Alpresor har en rad olika spännande temaresor som: running week, tjejvecka, kulturresa, längdvecka, bridgevecka m.fl. Du får alltid lägsta prisgaranti på dina resor. Hittar du en annan resa före 31 oktober (samma hotell, måltider, direktflyg inkl kostnad för bagage och transfer) till ett lägre pris så får du mellanskillnaden tillbaka.

Du betalar din resa med betal- eller kreditkort Visa eller Mastercard. Villkoren för din resa överensstämmer med de allmänna resevillkoren mellan Researrangörsföreningen i Sverige och Konsumentverket. Du har rätt till avbeställning av din resa men får inga pengar tillbaka om avbeställning sker inom 8 dagar före resan. Se de fullständiga villkoren via länken "resevillkor" på hemsidan. Du hittar länken längst ner i vänster hörn.

Har du frågor till kundtjänst hos STS Alpresor så använder du dig av chatten, kontaktar dem på telefon: 0771-20 20 20 eller skriver epost: [email protected]. Man har öppet, måndag-fredag kl. 09.00-18.00, lördag kl. 09.00-14.00 och även söndag kl. 10.00-14.00. STS Alpresor har en katalog som du kan beställa på hemsidan. De har också eget nyhetsbrev, egen blogg och går att följa på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube.