Supercat rabattkod

Aktuella Supercat rabattkoder och erbjudanden för december 2023

50% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 50% rabatt

Fynda bland Supercats rea-avdelning och spara upp till 50% bland de rabatterade produkterna!

45% rabatt
Erbjudande

Upp till 45% rabatt på aktuella erbjudanden

Erbjudande

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden

Erbjudande

Nyheter hos Supercat.se

Här hittar du de senaste nyinkomna produkterna hos Supercat!

Fri frakt

FRI FRAKT hos Supercat

Handla för minst 500 kr så bjuder Supercat på frakten!

Utgångna rabattkoder från Supercat

65% rabatt
Erbjudande

Upp till 65% rabatt på utvalda Supercat Design produkter

Allt för katter och dess ägare på nätet

Supercat Sweden är en internetbutik som säljer produkter för katter och deras ägare. Hos dem hittar du ett brett och inspirerande sortiment av vanliga och ovanliga tillbehör till din katt, för dig som ägare och för ditt hem. Särskilt försöker de erbjuda aktivitetsleksaker för att ge din innekatt såväl fysisk som psykisk stimulans. Detta är något alla katter behöver för att må bra och vara harmoniska katter i sina familjer. De fokuserar på funktion och naturligtvis att det ska vara snyggt och passa in i ett modernt hem. Personalen på Supercat är själva kattägare och kärleken till katten som djur är det som driver och peppar dem. Supercat håller till i Umeå och stödjer bl.a. Djurskyddet Västerbottens arbete med att ta hand om hemlösa katter.

De sparar alla defekta varor som inte kan säljas och skänker dem till Djurskyddet istället för att slänga bort dem.

Sortiment

Gå in i webbutiken hos Supercat och kolla in hela deras fina sortiment. Du hittar huvdmenyn med alla produkter på vänster sida. Där har du kategorier som kattleksaker, vattenfontäner, kattgodis, kattmatskålar, kattfoder, klösträd, balkongnät, katthus, katthalsband, pälsvård, hälsa, sovplats m.fl. Hos Supercat erbjuder de produkter från varumärken som CatIt, Dat Cat, Go CAt, Modkat, Pee Wee, PetSilk, Power of Nature, Simons Cat och många andra. All kattmat och kattgodis levereras från svenska distributörer så att du kan vara säker på att maten är färsk och uppfyller alla svenska kvalitetskrav. Du kan också gå direkt in på nyheter, erbjudanden och populära produkter i menyn längst upp på sidan.

Fri frakt över 500 kr

Supercat har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel. Detta innebär att man kan erbjuda trygga betalningsalternativ enligt högsta standard. Du betalar med betal- eller kreditkorten Visa eller Mastercard med ytterligare förstärkning av tryggheten genom Verified by Visa och Mastercard Secure Code. Betalningarna administreras av det välkända företaget Payson. Det går också bra att betala mot faktura eller delbetala genom Klarna. Supercat lovar snabba leveranser av dina varor på 2-4 vardagar med DHL eller Posten varubrev. Du får fri frakt på alla beställningar över 500 kr.

Har du frågor om produkter eller behöver hjälp med din beställning kontaktar du Supercat via deras kontaktformulär eller på e-post till: [email protected]. Det går också bra att ringa på telefonnummer: 090 - 125640 (kl. 10.00-12.00 vardagar). Supercat.se har eget nyhetsbrev. Anmäl dig längst ner på hemsidan. De har också en egen blogg och du kan följa dem på både Facebook och Instagram.

Så här använder du din Supercat rabattkod

  1. Har du en rabattkod från Supercat så anger du den när du kommer till kassan. På vänster sida nedanför meddelandefältet ser du rubriken "Eventuell rabattkod".
  2. Skriv in din Supercat rabattkod i fältet och klicka sedan på "Lägg till kod".
  3. Kontrollera att du fått ta del av ditt erbjudande och gå sen vidare med ditt köp.