Tanrevel rabattkod

Aktuella Tanrevel rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

20% rabatt
Rabattkod

Få 20% rabatt på din beställning

Prenumerera på nyhetsbrevet för att ta del av rabatten och andra erbjudanden!

Erbjudande

Få en glow peel pad på köpet vid din beställning

Gäller för köp över 399 kr!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Tanrevel

Erbjudande

Så använder du Tanrevel

Utgångna rabattkoder från Tanrevel

30% rabatt
Erbjudande

REA - 30% rabatt på ALLT hos Tanrevel

20% rabatt
Erbjudande

Sommarrea! 20% rabatt på hela sortimentet

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på din beställning

Teckna Tanrevels nyhetsbrev för att erhålla rabattkoden!

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden hos Tanrevel?

Leveranstiden hos Tanrevel varierar beroende på valt fraktbolag och plats. De erbjuder flera alternativ: Budbee box inom 4 arbetsdagar, Budbee home delivery inom 3 arbetsdagar, Ombud DHL/Postnord inom 2-4 arbetsdagar, och Postnord varubrev tar 2-5 arbetsdagar​​.

Hur rengör jag min Tanrevel PRO?

För att rengöra Tanrevel PRO, börjar du med att ta av behållaren med hjälp av knapparna på sidan. Fyll sedan behållaren med varmt kranvatten och spraya ut vattnet. Det är viktigt att använda varmt vatten för att lösa upp eventuell fastnat färg i maskinen​​.

Är Tanrevels maskiner kompatibla med alla färger?

Ja, Tanrevels maskiner är designade för att vara kompatibla med alla färger. Detta gör det enkelt för kunderna att välja och använda olika färger efter eget tycke​​.

Vad gör jag om min Tanrevel-produkt inte fungerar?

Om din Tanrevel-produkt inte fungerar som den ska, kan du enkelt felsöka maskinen via en länk tillgänglig på deras FAQ-sida. Om problemet kvarstår efter felsökning, kan du inleda ett reklamationsärende genom att följa instruktionerna på deras webbplats​​.

Vilka betalningsalternativ erbjuder Tanrevel?

När du handlar hos Tanrevel, kan du välja bland flera smidiga och säkra betalningsalternativ. De accepterar de mest använda kreditkorten, inklusive Visa, Mastercard och American Express. Dessutom finns möjligheten att betala via faktura eller delbetalning med Klarna. Detta erbjuder en flexibel och trygg betalningslösning som passar olika kunders behov och föredrag, vilket gör din shoppingupplevelse hos Tanrevel både enkel och bekväm.

Tanrevel - Solbränna och Hudvård

Naturlig Solbränna på Kommando

Tanrevel är en innovatör inom skönhetsbranschen som kombinerar skönhet med teknik. Deras unika produkter erbjuder en naturligt gyllene solbränna på bara några sekunder, utan att kompromissa med hälsan. Med Tanrevel upplever användaren en solkysst hy när som helst, aktiverad med ett enkelt knapptryck.

Mångsidig Produktlinje för Varje Behov

I sortimentet finns bland annat "The Must Have Spraytan Kit", "The Ultimate Tanning Kit", och "Tanrevel PRO Starter Kit", som erbjuder olika nivåer av solbränna. Deras produkter är designade för att ge ett naturligt och jämnt resultat, med en 100% vegansk formula. De erbjuder även påfyllningar och hudvård, vilket gör det möjligt för kunderna att upprätthålla en jämn solbränna och hälsosam hud.

Hälsomedvetna och Miljövänliga Val

Tanrevels vision är att skapa kvalitetsprodukter som efterliknar fördelarna med naturligt solljus utan dess skadliga effekter. Produkterna innehåller näringsrika ingredienser som Aloe Vera och Vitamin C, vilket bidrar till en hälsosam hudvård. Deras åtagande till cruelty-free och veganska produkter speglar deras engagemang för miljön och djurens välbefinnande.

Så här använder du din Tanrevel rabattkod

  1. Utforska Tanrevels sortiment: Välj bland deras premium self-tanning lösningar.
  2. Lägg till produkter: Klicka på “Köp nu” för de varor du önskar köpa.
  3. Gå till kassan: När du är klar, välj “Gå till kassan”.
  4. Använd rabattkod: I kassan, ange din rabattkod och bekräfta med “Lägg till”.
  5. Kontrollera rabatten: Se till att rabatten har tillämpats på ditt totalpris.