Teknikproffset rabattkod

Aktuella Teknikproffset rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till teknikproffset.se

Andra besökare tittade även på

Teknikproffset

Teknikproffset startades med affärsidén att kunna erbjuda dig som konsument elektronik och tillbehör till elektronikprodukter för oslagbara priser. Du hittar ett brett utbud av biltillbehör, trädgårdsartiklar, sport och fritid, leksaker, inredningsdetaljer för barnrum, surfplattor och mycket mer på alla deras avdelningar.

Teknikproffset har låga priser, snabb leverans och hög service. Fri frakt över 700 kr.

Teknikproffset.se är en webbutik som lovar ”elektronik när den är som bäst”. De är Sveriges billigaste återförsäljare på nätet av tillbehör till dator, mobil, spel, foto och bil. Så kan du tänkas behöva en ny musmatta, kamerastativ och bilbelysning samtidigt så är Teknikproffset webbutiken för dig. Eftersom de har låga omkostnader, enkel hantering av alla flöden samt modern logistikcentral så kan de erbjuda oslagbara priser samt leverera snabbt och hålla hög nivå på sin kundservice. Trots de redan låga priser Teknikproffset erbjuder så kan du spara ytterligare pengar med en Teknikproffset rabattkod när du handlar hos dem!

Det är lätt att hitta på Teknikproffsets webbplats. Du söker direkt efter din produkt eller går in på någon av huvudkategorierna: Bil, Dator, Lagring, Foto, Hemelektronik, Mobil eller Spel. Hos Teknikproffset hittar du allt från bilbelysning och tangentbord till klockor och mobilskal. På webbplatsen finns också kampanjer, särskilda erbjudanden och nyheter. Teknikproffset har alltid fri frakt på beställningar över 700 kr.

Teknikproffset är ett svenskt företag som grundades 2009 i Göteborg. Sen starten har företaget växt explosionsartat och har idag flera hundra tusen registrerade kunder. Teknikproffset har privatpersoner och småföretag som målgrupp och satsar på en lättillgänglig webbutik med korrekt information och kompetent kundtjänst.

Teknikproffset har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och följer därmed de aktuella krav som gäller för trygg internet handel. Man har också fått betyget dubbel A i kreditvärdighet, vilket betyder god kreditvärdighet, från kredit och affärsföretaget Soliditet.

Hos Teknikproffset går det bra att handla med kort, Visa eller Mastercard, mot Fortus faktura, delbetalning alternativt genom direktbetalning från Sveriges fyra ledande banker SEB, Handelsbanken, Nordea och Swedbank. Har du frågor till Teknikproffset så når du dem online via deras chatt, vardagar klockan 09.00-12.00 alternativt via e-mail: support@teknikproffset.se.

Gillar du teknik och vill hålla kontakten med Teknikproffset kan du prenumerera på deras nyhetsbrev, läsa deras blogg eller följa dem på både Facebook och Twitter. Du får då ta del av den senaste informationen, dagens erbjudande samt har möjlighet att tävla om produkter ur Teknikproffsets stora utbud.

Snabba leveranser och fri frakt över 700 kr

Teknikproffset levererar lagerförda varor inom en dag. Finns inte allt på lager får du utan extra kostnad delleverans av de varor som kan skickas på en gång. Du har fri frakt på alla beställningar över 700 kr, i övrigt är fraktkostnaden från 29 kr. Du har alltid 14 dagars ångerrätt.

Så använder du en rabattkod hos Teknikproffset

  1. Din Teknikproffset rabattkod aktiverar du i kassan under punkt 1. Kunduppgifter.
  2. Där ser du ett fält med rubriken: ”Eventuell rabattkod”.
  3. Skriv in din Teknikproffset rabattkod och klicka sen på Aktivera-knappen.
  4. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare till punkt 2 där du väljer ditt betalningssätt.