The Body Shop rabattkod

Aktuella The Body Shop rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till thebodyshop.com

Andra besökare tittade även på

The Body Shop

The Body Shop har ett brett sortiment av kosmetika, hud- och hårvårdsprodukter. Alla deras produkter baseras på naturliga ingredienser som de letar efter världen över. Företaget är emot djurförsök och jobbar aktivt för miljön, mänskliga rättigheter och människors självkänsla. Tha Body Shop har ett eget program för rättvis handel, Community Trade, som ger mer än 25 000 människor en rättvisare lön och schyssta arbetsförhållanden.

I den svenska webbutiken hittar du ett fullständigt sortiment av alla deras produkter för hud, hår, ansikte, kropp, naglar och även produkter för män.

Fri frakt på beställningar över 300 kr.

The Body Shops svenska webbaffär

The Body Shop öppnade sin första butiken i Sverige 1979. Idag finns ca 60 st butiker runt om i landet. I den svenska webbshoppen hittar du ett fullständigt sortiment av deras omtyckta produkter. Du kan dessutom få utförlig information om alla produkter, deras verksamhet och deras kundklubb BODY&MIND. Ta även del av The Body Shops värderingar och läs mer om de kampanjer som är aktuella och vad du kan göra för att stödja dem. The Body Shop har ett brett sortiment av hud- och hårvårdsprodukter samt kosmetika som innehåller naturligt baserade ingredienser och som inte är testade på djur. Man arbetar med att stärka de mänskliga rättigheterna, att anpassa sin verksamhet efter miljömässiga krav o.s.v. Hos The Body Shop är man övertygade om att äkta skönhet kommer inifrån.

Gå in i webbutiken och navigera bland alla produkter genom huvudmenyn längst upp på sidan. Du kan gå in på någon av kategorierna: ansikte, makeup, kropp och bad, män, hår, doft, presenter eller serier. Lyxiga produkter från The Body Shop är alltid uppskattade presenter och i kategorin presenter hittar du många fina förslag på presenter i flera olika prisklasser. Det går också att köpa presentkort. På hemsidan dessutom de bästa erbjudandena, de senaste nyheterna och information om The Body Shops arbete för rättvisa och miljö runt om i världen. Du har också möjlighet att gå med i The Body Shops kundklubb och får då ta del av ännu bättre erbjudanden.

Fri frakt över 300 kr

Hos The Body Shop betalar du dina köp med kredit- eller betalkort. Beloppet dras från ditt kort i och med att du ingår köpeavtalet med dem. Beställningar på 300 kr eller mer erhåller fri frakt. Beställningar på mindre än 300 kr kostar 50 kr utöver den totala ordersumman. Leveranstiden är upp till 7 arbetsdagar (måndag till fredag) från orderdatumet. Om du beställer senast kl. 11.00 på förmiddagen på en arbetsdag (måndag till fredag) kan din beställning vara hos dig redan inom 5 arbetsdagar. Tyvärr skickar man inte till Gotland. Du har fjorton dagars returrätt och kan du göra det kostnadsfritt med post eller återlämna dina produkter direkt till närmaste The Body Shop butik (ej franchises).

Har du frågor om produkter eller får problem med ditt köp i webbutiken kan du kontakta The Body Shop genom ett kontaktformulär via länken "Kontakta Oss" eller ringa till svensk kundtjänst på telefon: 0200 883 866. De har öppet kl. 10.00-18.00 på vardagar. The Body Shop har naturligtvis ett nyhetsbrev så att du kan hålla dig uppdaterade om nya produkter, kampanjer o.s.v. Du hittar länken längst upp i det högra hörnet. De går också att följa dem på en rad olika sociala media som Facebook, Twitter och Youtube.

Så använder du en rabattkod hos The Body Shop

  1. Har du en rabattkod från The Body Shop så använder du den i kassan. I din varukorg, nedanför dina varor, ser du ett fält med rubriken "Rabattkod".
  2. Skriv in din The Body Shop rabattkod i fältet och klicka sedan på "Använd kod".
  3. Kontrollera att du fått rabatten enligt koden och gå sen vidare med ditt köp.