Tibber rabattkod

Aktuella Tibber rabattkoder och erbjudanden för april 2024

400 kr rabatt
Rabattkod

400 kr rabatt att köpa prylar för

Följ länken för att ta del av erbjudandet!

Vanliga frågor

Hur sätter Tibber sina elpriser?

Tibber erbjuder el till samma inköpspris som de själva betalar, utan påslag. Detta transparenta prisupplägg, kombinerat med en fast månadsavgift på 49 SEK, säkerställer att du får el till ett rättvist och konkurrenskraftigt pris.

Vilka funktioner erbjuder Tibbers app?

Tibbers app integrerar smarta hem-lösningar och "power-ups" för att optimera din elförbrukning. Du kan styra elbilar, värmepumpar och andra enheter direkt från appen, vilket hjälper dig att minska energiförbrukningen och sänka dina elkostnader.

Vad innebär det att bli kund hos Tibber?

Att bli kund hos Tibber är enkelt. Du behöver bara ladda ner appen och genomföra en enkel registreringsprocess. Tibber tar hand om allt från att kontakta ditt nuvarande elbolag till att säkerställa att allt är klart för bytet.

Hur hjälper Tibber mig när jag flyttar?

När du flyttar ordnar Tibber med överföringen av ditt elavtal till din nya adress. Det enda du behöver göra är att teckna ett nytt nätavtal med din lokala nätägare och registrera ditt nya anläggnings-ID i Tibber-appen.

Vad är Tibber Pulse och dess fördelar?

Tibber Pulse är en enhet som kopplas till din elmätare för att ge realtidsinformation om din elförbrukning. Med Pulse kan du följa din förbrukning i detalj, vilket ger dig möjlighet att aktivt minska din energianvändning och kostnader.

Så här använder du din Tibber rabattkod

  1. Utforska Tibber: Hitta rätt elavtal, laddare och andra produkter för ditt hem.
  2. Lägg till i varukorgen: När du har valt en produkt, klicka på "Lägg i kundvagn".
  3. Gå till kassan: För att fortsätta med ditt köp, välj "Till kassan".
  4. Ange detaljer: Fyll i leveransadress och välj betalningsalternativ. Eventuella rabattkoder och kampanjer tillämpas automatiskt.
  5. Slutför köpet: Granska din beställning och bekräfta köpet.