Ticket rabattkod

Aktuella Ticket rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

2000 kr rabatt
Erbjudande

Upp till 2000 kr rabatt på charterresor med TUI

1000 kr rabatt
Erbjudande

Få 1000 kr rabatt på resor till USA

75% rabatt
Erbjudande

Drömkryssningar - upp till 75% rabatt för en extra person

Erbjudande

Kampanjpriser med Qatar Airways

Nu kan du flyga till Phuket från endast 9595 kr!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Ticket

Utgångna rabattkoder från Ticket

Erbjudande

Ge bort ett presentkort hos Ticket som en gåva!

Erbjudande

Boka din sista minuten-resa genom Ticket!

Vanliga frågor

Hur betalar jag för min resa på Ticket?

På Ticket kan du använda flera betalningsmetoder, inklusive VISA, Mastercard, direktbank, delbetalning, faktura, presentkort, bonuscheckar och Swish. Tillgängliga alternativ visas vid bokning, baserat på vald tjänst.

Vilka biljettyper erbjuder Ticket?

Ticket har ett brett utbud av biljetter, från ombokningsbara och avbokningsbara till standard- och lightbokningar. Detaljerna kring varje biljettyp, inklusive eventuella tilläggstjänster, finns specificerade vid bokning.

Vad gäller för pass och visum vid resa?

Som resenär ansvarar du för att ha giltigt pass och visum. Kontrollera alltid passets giltighet och visumkrav för ditt resmål, inklusive mellanlandningar, väl i förväg.

Kan jag boka evenemang genom Ticket?

Ja, Ticket erbjuder biljetter till en mängd evenemang, från teater och konserter till sportevenemang. Kontakta dem för mer information om tillgängliga evenemang på din destination.

När ska jag vara på flygplatsen?

För inrikesflyg, ankom en timme före avresa. För flyg inom Europa, två timmar före, och för interkontinentala flyg, tre timmar före. Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag för specifika instruktioner.

Din guide till Ticket

Upptäck världen med Ticket

Ticket är din go-to för att utforska nya destinationer och upplevelser. Från soliga stränder till pulserande storstäder, de har resor som passar alla smaker. Oavsett om du är ute efter en avkopplande semester eller ett äventyr, har de något som passar just din reslust. Med ett brett utbud av flygbiljetter, hotellbokningar och paketresor är det lättare än någonsin att planera din nästa resa.

Skräddarsydda reselösningar

Hos Ticket handlar det inte bara om att boka en resa; det handlar om att skapa upplevelser som håller. Med deras expertis kan du skräddarsy din resa för att uppfylla just dina önskemål och behov. Oavsett om du letar efter de bästa dealsen eller de mest unika upplevelserna, hjälper Ticket dig att hitta precis vad du söker. Plus, deras användarvänliga webbplats gör det enkelt att jämföra alternativ och hitta det bästa priset.

Oslagbara erbjudanden och tips

För dig som alltid är på jakt efter nästa stora äventyr erbjuder Ticket inte bara fantastiska resor utan också oslagbara deals. Deras sida är fylld med tips, reseguider och inspiration för att hjälpa dig att upptäcka nya favoritdestinationer. Dessutom, med regelbundna kampanjer och specialerbjudanden, är det din chans att boka drömresan till ett ännu bättre pris.

Så här använder du din Ticket rabattkod

  1. Utforska Ticket: Sök efter din nästa resa, inklusive flyg och hotell.
  2. Gör dina val: Klicka på "Välj", ange detaljer och tryck sedan på "Boka".
  3. Ange resenärsinformation: Fyll i nödvändiga uppgifter som namn och passnummer, fortsätt därefter till betalning.
  4. Använd rabattkod: Lägg till din rabattkod i det angivna fältet för att aktivera erbjudandet.
  5. Bekräfta din resa: Slutför bokningen och börja förbereda för din resa.