Tidningsbutiken rabattkod

Aktuella Tidningsbutiken rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

76% rabatt
Erbjudande

Spara 76% när du beställer Amelia

Prenumerera och få 5 nummer av Amelia & ett hudvårdspaket för endast 199 kr!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Tidningsbutiken

Tidningsprenumerationer med premie hos Tidnignsbutiken!

Utgångna rabattkoder från Tidningsbutiken

88% rabatt
Erbjudande

2 månader av dagens industri för 199 kr - Spara 88%

När du beställer vårt erbjudande på Dagens Industri ingår det full digital tillgång. Du kan med andra ord läsa tidningen på telefonen eller padda - oavsett vart du befinner dig.

Tusentals prenumerationer på samma sida

Hos Tidningsbutiken.se har man samlat i stort sett alla tidningars prenumerationserbjudanden på en och samma webbsida. De har över 2 000 olika prenumerationer, som alla avslutas automatiskt och tidningarna skickas portofritt hem till dig. Hos dem hittar du tidningar, magasin och andra tidsskrifter för män, kvinnor och barn i alla åldrar.

Tidningsprenumerationer på en och samma sida, såväl svenska som internationella tidningar. På så sätt blir det lätt att jämföra pris och få alla prenumerationer för hela familjen gjorda på en gång. Hos Tidningsbutiken vet man att det alltid är smartare att prenumerera. Först och främst slipper du det prispåslag som alltid görs när du köper tidningen i butik. Dessutom slipper du att missa något nummer. Genom att prenumerera kan du spara upp till 80 % jämfört med lösnummerpris. Tidningsbutiken är en svensk webbsajt som drivs att bolaget Mediafy.

Gå in på Tidningsbutiken.se och botanisera mellan alla roliga, intressanta och faktaspäckade tidningar som det finns att välja mellan. En tidningspreumeration är också en alltid uppskattad present som håller länge. Du hittar huvudmenyn på vänster sida. Där kan du välja att få alla tidningar, bara de mest populära, de senaste nya eller ta del av de bästa erbjudandena just nu. Längre ner hittar du alla tidningar uppdelade i olika kategorier som: barn och ungdom, branschtidningar, båttidningar, dagstidningar, modetidningar, hobby, motor och många fler. Du hittar också annonser med aktuella erbjudanden på hemsidan.

Välj din tidning, din prenumerationsperiod och gå sen vidare till kassan. Du betalar sedan din prenumeration i efterhand mot faktura. Betalning sker direkt till förlaget eller tidningen. Det är också dem du ska kontakta om du vill göra adressändring eller ändra din prenumeration på något sätt. Får du problem med beställningsprocessen eller fel tidning så kontaktar du Tidningsbutiken på telefon: 08-517 50 200 eller skriver till dem på e-postadress: [email protected].

Så här använder du din Tidningsbutiken rabattkod

  1. Har du en Tidningsbutiken rabattkod så använder du den i första steget i kassan. Nedanför din prenumeration ser du ett fält med instruktioner för din rabattkod.
  2. Skriv in din Tidningsbutiken rabattkod i fältet och klicka sedan på "Ok".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.