Tidningskungen rabattkod

Aktuella Tidningskungen rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

84% rabatt
Erbjudande

Spara upp till 84% på dagstidningar

Erbjudande

Ge bort ett presentkort som en gåva

Tidningskungen erbjuder presentkort från endast 100 kr!

Erbjudande

Få en gåva på köpet från utvalda tidningsprenumerationer

Erbjudande

Prenumerera på Viaplay via tidningskungen och spara pengar!

Erbjudande

Topplistan hos Tidningskungen

Här hittar du en lista med de populäraste tidningarna hos Tidningskungen!

Utgångna rabattkoder från Tidningskungen

10% rabatt
Rabattkod

Få 10% rabatt på hela ditt köp

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på din beställning

Få hela 20% rabatt på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

Erbjudande

Få 3 tidningar gratis!

Närmare 2000 tidningsprenumerationer på en sida på nätet

Tidningskungen är en webbsajt där man samlat i stort sett alla svenska tidningar och många internationella på samma sida. Hos dem hittar du de bästa erbjudandena på tidningsprenumerationer. Närmare 2000 svenska och internationella tidningar. Tidningskungens affärsidé är att erbjuda billiga prenumerationer på alla tidningar. Tidningskungen förmedlar idag över en halv miljon prenumerationer årligen i Norden och utmanar de etablerade förlagen varje dag. Tidningskungen är ett företag som utmanar sig själva och där personalen har kul på jobbet vilket gynnar dig som kund. Tidningskungen.se ägs av Bonnier Tidskrifter men verkar oberoende och arbetar med ett stort antal olika förlag såväl svenska som utländska. Företaget har funnits sedan 2001 och driver webbutiker i Sverige, Norge och Finland.

Gå in på Tidningskungen.se och hitta din favorittidning i det breda utbudet. Prenumerera på tidningar för henne, honom och för barnen. Du hittar alla huvukategorier i en meny längst upp på sidan. Där hittar du också topplistan, prenumerationer med premier, prenumerationer som passar för företag samt möjlighet att köpa presentkort. Längre ner kan du gå direkt in på specialkategorier som vetenskapstidningar, dagstidningar, modetidningar, skvallertidningar, träningstidningar, datortidningar och många fler. Du hittar också de populäraste prenumerationerna just nu och de största besparingarna. Så för dig som gillar att läsa prenumerera på Dagens Industri, Råd och Rön, Mat, Korsord, Illustrerad Vetenskap, Bamse, Aktiespararen och många fler hos Tidningskungen.

Porto ingår alltid

Alla svenska prenumerationer beställer du hos Tidningkungen men betalar sedan mot faktura som kommer från den tidning du valt. Alla prenumerationer avslutas automatiskt utan att du behöver säga upp dem och porto ingår alltid. Merparten av utländska titlar betalas med bank- eller kreditkort. Betalningssätt framgår i slutet av beställning. Du får alltid en orderbekräftelse på din beställning.

Behöver du hjälp från kundtjänst hos Tidningskungen så ringer du dem på telefon 08-517 50 220 eller skickar ett meddelande via deras kontaktformulär. Kundtjänsten har öppet mellan kl. 09:00 - 16:00, måndag till fredag. Vill du ha unika erbjudanden och rabattkoder kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. De har också en egen blogg och finns på Facebook och Twitter.

Så här använder du din Tidningskungen rabattkod

  1. Har du en rabattkod från Tidningskungen så använder du den i kassan för att få din rabatt.
  2. I första steget nedanför den tidning du valt så ser du ett fält med rubriken "Ange eventuell rabattkod här".
  3. Skriv in din Tidningskungen rabattkod och klicka sedan på "Ok". Kontrollera att du fått din rabatt ock gå sen vidare med ditt köp.