TIER rabattkod

Aktuella TIER rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Få 50% rabatt på dina nästa 5 åkturer

Vanliga frågor

Var kan jag parkera min TIER-scooter?

Du kan parkera i TIERs serviceområden som visas i beige-vit färg på kartan i appen. Se till att undvika röda no-park zoner och placera fordonet på obligatoriska parkeringsplatser, markerade med en P-symbol.

Vad betyder de olika färgerna på TIER-kartan?

De vita områdena på kartan utgör TIERs serviceområden där du kan köra och parkera fritt. Gråa områden är restriktionszoner med begränsad hastighet, och du kan inte starta eller avsluta din resa här. Röda zoner indikerar förbjudna områden för både körning och parkering.

Hur startar jag en tur med TIERs e-scooter eller elcykel?

För att starta en tur, lokalisera en TIER e-scooter eller elcykel, skanna QR-koden eller använd "start ride"-funktionen i appen. För scootrar, placera en fot på fotsteget och använd den andra foten för att ta fart, sedan accelerera med den högra spaken. För elcyklar, se till att cykeln är olåst, lyft upp kickstandet, och använd pedalerna för att accelerera.

Hur fungerar TIER Balance och hur lägger jag till kredit?

TIER Balance är en virtuell plånbok i TIER-appen där du kan förskottsbetala för dina resor. Lägg till krediter genom att gå till din plånbok i appen, välja TIER Balance, och följa instruktionerna för att "TopUp Balance". TIER erbjuder även bonuskrediter vid påfyllning.

Kan jag avsluta min TIER-prenumeration när som helst?

Ja, du kan avsluta din TIER-prenumeration när som helst via appen. Öppna sidomenyn, gå till din plånbok, välj din prenumeration och klicka på "Avsluta prenumeration" för att processen ska genomföras.

Utforska stadsresor på ett nytt sätt med Tier

Hållbarhet möter teknologi

Tier revolutionerar sättet vi rör oss i staden. Med en flotta av elektriska scootrar, cyklar och mopeder, erbjuder Tier en miljövänlig lösning för dina dagliga transporter. Perfekt för dig som vill navigera genom stadens gator med lätthet och samtidigt bidra till en grönare planet. Upptäck hur enkel och rolig pendling kan vara, allt med bara några få klick i Tier-appen.

Enkelhet i varje tur

Tier gör det smidigt att komma igång. Ladda ner appen, hitta närmaste fordon och starta din resa. Inga krångliga abonnemang eller långa bindningstider. Betala per tur eller utnyttja Tiers flexibla prenumerationer för ännu bättre priser. Oavsett om du är på väg till jobbet, universitetet eller bara utforskar staden, har Tier ett transportalternativ som passar dina behov.

Engagemang för samhället

Tier är mer än bara en transportlösning; de är en aktiv deltagare i stadens ekosystem. Genom samarbeten med lokala myndigheter och organisationer arbetar Tier för att skapa hållbara och tillgängliga städer för alla. Deras engagemang för säkerhet och ansvarsfull användning säkerställer en positiv påverkan på både samhället och miljön.

Så här använder du din TIER rabattkod

  1. Utforska miljövänliga färdmedel: Välj bland eldrivna scootrar, cyklar och mopeder för att bidra till en grönare planet.
  2. Navigera i appen: Använd sidomenyn i din TIER-app genom att välja "Erbjudande och rabatter" för aktuella deals.
  3. Aktivera din rabatt: Ange din TIER rabattkod i fältet och tryck på "Använd" för att nyttja erbjudandet.
  4. Upplev staden: Med TIERs fordon får du en unik chans att se staden från nya perspektiv på ett roligt och effektivt sätt.
  5. Starta ditt äventyr: Efter aktivering, börja din resa och njut av en smidig körupplevelse med TIERs pålitliga tjänst.