Tooorch rabattkod

Aktuella Tooorch rabattkoder och erbjudanden för juni 2024

60% rabatt
Erbjudande

60% rabatt på belysning

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella rabattkoder och kampanjer

Fri frakt
Fri frakt

Fri frakt på din beställning

Handla för minst 700 kr så bjuder Tooorch på fraktavgiften!

Vanliga frågor

Hur väljer jag rätt däckdimension för min cykel?

När du behöver nya cykeldäck, använd dimensionerna från dina nuvarande däck som en guide. Dessa dimensioner, som exempelvis 35-622, anger däckets bredd och innerdiameter i millimeter. För att vara säker på att få rätt storlek, ange samma dimensioner i TooOrchs "Däckdimension"-filter när du söker efter nya däck.

Behöver jag köra in mina nya dubbdäck?

Att köra in dubbdäck är en vanlig rekommendation för att säkerställa att dubbarna fäster ordentligt. För vardagscykling och pendling är detta dock inte nödvändigt. Men för mer intensiv cykling, som mountainbike, rekommenderas en lugn inkörningstur på minst 40 km på asfalt eller isfritt underlag. Kom ihåg att undvika hårda inbromsningar under denna period.

Vad gör jag om mitt cykeldäck vobblar?

Om ditt cykeldäck vobblar kan det bero på att däcket sitter fel på fälgen. Börja med att undersöka om problemet ligger i fälgen, hjulet eller däcket. Därefter kan du justera däcket genom att släppa ut luften, klämma på däcket längs med kanten som möter fälgen, och sedan pumpa upp det igen, eventuellt över maxtrycket för att få däcket att "poppar" till rätt position. Om problemet kvarstår efter några försök, kan det vara dags att byta ut däcket.

Vilken typ av ventil ska jag välja för min cykel?

Ventilvalet för din cykel beror på dina befintliga förhållanden och behov. Det finns tre huvudtyper av ventiler: Cykelventil (DV), Racerventil (SV) och Bilventil (AV). Cykelventilen är vanlig på standard- och citycyklar, racerventilen på racercyklar och mountainbikes, och bilventilen är användbar för sin kompatibilitet med bensinstationers pumpar. Välj den typ som passar din nuvarande utrustning och cykelpump.

Hur är ett cykeldäck uppbyggt och hur väljer jag rätt?

Ett cykeldäck består av flera delar: stommen, sidor, kant mot fälgen och slitbanan. Däckets kvalitet och egenskaper beror på materialet i stommen och dess TPI (trådar per tum), där en högre TPI indikerar högre kvalitet och bättre egenskaper. När du väljer däck, ta hänsyn till dessa faktorer samt däckets användningsområde för att hitta det mest lämpliga för din cykel.

Så här använder du din Tooorch rabattkod

  1. Upptäck sortimentet: Besök Tooorch för att utforska ett brett urval av cykelprodukter.
  2. Lägg till i varukorgen: När du hittar en produkt du gillar, klicka på "Lägg till i kundvagn".
  3. Gå till kassan: Använd ikonen i högra hörnet för att fortsätta.
  4. Använd rabattkod: Vid kassan, leta efter "Har du en rabattkod? Klicka här för att ange din kod". Ange koden och tryck på "Tillämpa rabattkod".
  5. Slutför köpet: Efter att rabatten tillämpats, kontrollera det nya priset och avsluta ditt köp.