TopLady rabattkod

Aktuella TopLady rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

50 kr rabatt
Erbjudande

Få 50 kr rabatt på din beställning

Prenumerera på nyhetsbrevet för att ta del av rabatten!

Erbjudande

Beställ din outfit för halloween från TopLady!

Erbjudande

Fynda bland populära plagg!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos TopLady

Sexiga och unika underkläder på nätet

TopLady.se är en webbutik som säljer underkläder för kvinnor online. De har unika, vackra, sensuella och sexiga underkläder som du inte hittar i vanliga butiker. De strävar efter att alltid ha de mest exklusiva underkläderna med hög kvalitet till Sveriges lägsta pris. Hos TopLady har du därför alltid prisgaranti. TopLady hoppas att du genom deras underkläder ska hitta den där lilla extra känslan som gör dig oemotståndlig vid romantiska tillfällen. Med ledorden enkelhet och kundfokus hoppas TopLady bli ditt självklara val för sexiga och roliga underkläder.

På Topladys finns ett stort utbud, totalt ca 1000 produkter, av bland annat sexiga korsetter, snygga raffset, morgonrockar i siden, genomskinliga nylonstrumpor och bröllopsunderkläder. Alla underkläder är tillverkade i lyxiga material som siden, satin och silke och har stretch där det som bäst behövs för att framhäva just dina kurvor.

Du hittar lätt vad du behöver genom att börja i huvudkategorier som bikini, sexigt, korsetter, sexiga maskeradkläder, morgonrock, nattlinne, bröllop med flera. Det är sedan lätt att gå vidare med din sökning i flera inspirerande underkategorier och naturligtvis finns fina bilder på alla produkter. Har du redan ett exklusivt favoritmärke kan du också gå direkt till märkesunderkläder och köper just nu från Leg Avenue, Gorteks och Obsessive, men utbudet varieras och förnyas ständigt. På hemsidan finns också, rea, aktuella erbjudanden och storleks- och skötselråd.

TopLady.se startades år 2009 av ”två glada Göteborgare” med lång erfarenhet i branschen. Sajten ägs och drivs sedan 2012 av bolaget TopLady Sweden AB och nu satsar man på att expandera främst på den skandinaviska marknaden. Toplady har e-handelscertifiering från Rådet för e-handelscertifiering i Sverige och uppfyller därmed de säkerhetskrav som rådet ställer för säker e-handel.

Hos TopLady betalar du på bankgiro, fakturering via SveaWebPay eller med kort. Har du frågor till Toplady når du deras kundservice på telefon: 031-98 90 91, mån-fre kl. 08.00-17.00 eller på e-post: [email protected].

TopLady har eget nyhetsbrev och går också att följa på Facebook. För dig som är bloggare erbjuder de 10 procents rabatt om du skriver om TopLady på din blogg.

Gratis frakt över 1500 kr

TopLady erbjuder gratis frakt på order över 1500 kr och i övrigt enhetstaxa på 39 kr per försändelse. Dina varor packas i ett diskret paket och levereras vanligtvis direkt hem till dig inom 1-3 dagar. Du har bytes- och returrätt inom fjorton dagar. Topfrakt står för frakten om du endast vill byta storlek, men annars betalar du själv. Varan måste vara i helt oanvänt skick.

Så här använder du din TopLady rabattkod

  1. En TopLady rabattkod använder du i kassan.
  2. Nedanför sektionen där du fyller i dina uppgifter ser du ett fält med rubriken: ”Eventuell rabattkod”.
  3. Skriv in din rabattkod Toplady där och klicka sedan på: ”Lägg till kod”.
  4. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen lugnt vidare med ditt inköp.