ToyMe rabattkod

Aktuella ToyMe rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

50 kr rabatt
Erbjudande

Få 50 kr rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet för att ta del av rabatten!

Erbjudande

Fynda bland de senaste kampanjer hos ToyMe

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos ToyMe

Europas största sortiment av leksaker, spel och barnartiklar

ToyMe är en leksaksbutik på nätet med ett av Europas största och mest kompletta sortiment av leksaker, spel och baby- och barnartiklar. Man säljer bara kvalitetskontrollerade leksaker, spel och barnartiklar från kända tillverkare. Hos ToyMe hittar du varumärken som Micki, FisherPrice, Barbie, Egmont-Kärnan, Lego, Duplo, Brio, Alga, Parker m.fl.

ToyMe har som målsättning att kunna erbjuda det snabbaste, enklaste och mest bekväma sättet att köpa leksaker och spel på nätet. Bäst av allt så erbjuder man priser som ligger 20-40% lägre än i butik. De har både de senaste, mest intressanta, leksakerna och de tidlösa klassikerna. Man tar löpande in alla nyheter så fort som möjligt.

Gå in på ToyMe.se och hitta leksaker och presenter till barn i alla åldrar. Du hittar huvudkategorierna i en meny längst upp på sidan. Gå in på baby och barn, böcker, lek och lär, leksaker, pyssel, pussel och spel.

Det finns också en kategori för populära produkter och en för nya produkter. Sortimentet växer kontinuerligt och du finner produkter inom en rad olika kategorier som t.ex. också baby. Alla ToyMes leverantörer och tillverkare är välkända på den Europeiska marknaden och uppfyller alla krav rörande kvalité och säkerhet, under rådande lagstiftning.

Hos ToyMe hittar du produkter från Alga, Brio, Disney, Kärnan, Fisher Price, Hama, Sanrio och många fler. Hos ToyMe får du mer lek för pengarna.

Betalning hos ToyMe sker via kreditkort eller via faktura. Vid betalning med kreditkort dras pengarna direkt vid köpet. Du kan betala med kort (VISA, Mastercard eller Diners Club) eller mot faktura.

Vid betalning med faktura har ni som kund 15 dagars kredit på fakturan. På samtliga ordrar tillkommer en fraktkostnad på 29 kr eller 49 kr inklusive moms. Den aktuella kostnaden för just din beställning får du i kundvagnen och i kassan. Inga ytterligare kostnader utöver fraktkostnaden tillkommer.

Order mottagna före klockan 15.00 avseende lagerhållna produkter skickas normalt samma dag.

Behöver du hjälp från ToyMe så har de personlig kundtjänst på telefon: 031- 719 22 30 eller via e-post på: [email protected]. Vill du få nyheter och erbjudanden från dem så skriver du upp dig på att få deras nyhetsbrev längst ner i höger hörn.

Så här använder du din ToyMe rabattkod

  1. du en kampanjkod eller rabattkod från ToyMe så använder du den i kundvagnen. Nedanför dina varor ser du ett fält med rubriken kampanj- eller rabattkod.
  2. Skriv in din ToyMe rabattkod i fältet och klicka sedan på "Aktivera".
  3. Kontrollera att din ToyMe kampanjkod fungerat och gå sen vidare med ditt köp.