Vero Moda rabattkod

Aktuella Vero Moda rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till veromoda.com

Andra besökare tittade även på

Vero Moda

Vero Moda är ett av Danmarks mest kända klädesföretag med kläder för den modemedvetna kvinnan. Målgruppen är flickor och kvinnor i ett brett åldersspann. Vero Modas online-butik uppdateras ständigt med nya kollektioner, bilder och innehåll.

Vero Moda säljer kläder från bland annat Jack & Jones, Name it, ONLY och VILA.

Leverans och betalning

Handlar du för minst 499 kr hos Vero Moda så bjuder dem på frakten. Skulle ditt ordervärde inte överstiga 499 kr så tillkommer det en fraktavgift på 49 kr.

Normalt leveranstid ligger på 3-5 arbetsdagar med möjligheten att välja till Expressleverans. Med expressleverans så sänks leveranstiden till 1-2 arbetsdagar men frakten blir då istället 149 kr.

Hos Vero Moda kan du tryggt och enkelt betala din beställning med antingen Klarna, kontokort eller Paypal. Glöm inte bort att använda eventuella presentkort om du har något.

Kundservice

Har du frågor om Vero Mondas produkter eller frågor om din beställning? Kontakta deras support via deras kontaktformulär på webbplatsen. Du kan även ringa dem på telefon: (0) 8 585 550 65. Deras kundtjänst är redo att svara på frågor måndag - torsdag: 09:00 - 17:30 och fredagar 09:00 - 14:30.

Vero Moda finns även att följa på både Facebook, Instagram, Pinterest och Youtube!

Kundklubb

Gå med i Vero Modas kundklubb och få tillgång till de senaste trenderna, förtur till VIP-rea, tävlingar, specialerbjudanden och mycket annat. Du får dessutom som en välkomstpresent en 50 kr rabattkod att handla för vid ditt nästa köp! Länk till erbjudandet hittar du längre upp på vår sida.

Rabatt hos Vero Moda

Är du på jakt efter rabattkoder och kampanjer som gäller i Vero Modas officiella online-shop? Då har du kommit rätt! Här på rabatt.se listar vi alla aktuella kampanjer, rabattkoder och andra bra erbjudanden från Vero Moda. Besök alltid rabatt.se för att spara pengar när du handlar online!

Så använder du en rabattkod hos Vero Moda

  1. Välj först ut vilka kläder du vill införskaffa dig hos Vero Moda.
  2. När du handlat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Ovanför totalsumman så hittar du ett fält med texten "Jag vill använda en kampanjkod".
  4. Fyll där i din Vero Moda kampanjkod och tryck på knappen "Fortsätt".
  5. Kontrollera att du erhållit din rabatt och gå sen vidare till betalningen.