Vitaminbutiken Kenkou rabattkod

Aktuella Vitaminbutiken Kenkou rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

20% rabatt
Rabattkod

Få 20% rabatt på ditt köp

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på hela din beställning

Få 20% rabatt på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

50% rabatt
Erbjudande

Fyndhörna - Upp till 50% rabatt

Fynda bland butikens fyndhörna och spara upp till 50% bland de rabatterade produkterna!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Vitaminbutiken Kenkou

Hälsokost och kosttillskott på nätet!

Vitaminer och kosttillskott på nätet

Vitaminbutiken.se, vars fullständiga namn är Vitaminbutiken Kenkou, är en webbutik där du köper kosttillskott av alla möjliga slag för dig själv, din familj och t.o.m. dina husdjur. De säljer ett av Sveriges bredaste sortiment av hälsokostprodukter på nätet. Vitaminbutiken jobbar främst med leverantören Lambert som har ett komplett sortiment av vitaminer, mineraler, kosttillskott, aminosyror, örter och speciellt framtagna produkter för specifika näringsändamål av hög kvalitet. Vitaminbutiken strävar efter att ha högsta möjliga kvalitet på alla sina produkter och att det ska vara lätt för dig att hitta just den produkt du behöver på deras sajt. Känner du dig osäker har Vitaminbutiken en egen hälsorådgivare som du kan vända dig till. Flera av de kosttillskott Kenkou har finns inte att hitta i vanliga butiker, inte ens andra hälsokostbutiker. Vitaminbutiken Kenkou har också en fysisk butik i Västerås.

Vitaminbutiken Kenkou har en fin, lättanvänd sajt som naturligtvis går i grönt. Där hittar du produktkategorierna: Adonia Ekologisk hudvård, Näringsrika livsmedel, Aminosyror, Antioxidanter, Mineraler, Vitaminer, Multivitamin och mineraler, Flytande kosttillskott, Omega oljor, Tillskott för mage och tarm, Proteinpulver, Växtbaserade tillskott, Övriga tillskott, Böcker och litteratur, Kosttillskott för djur, Fertilitets vitaminer, Problemhud produkter, Miljövänligt tvättmedel, Demacura hudnäring, Japanska näringsstrumpor och Fitnesscoffe-hälsokaffe. Som om inte det räcker kan du också leta efter de produkter du behöver utifrån ditt specifika problemområde såsom åldrande, skelett, blodsocker och många fler. Du hittar också en särskild kategori för Nyheter samt guider om vitaminer, örter och hälsa samt en sektion med aktuella nyheter inom området. Det finns också möjlighet att bli återförsäljare av Vitaminbutikens produkter.

Vitaminbutiken Kenkou är ett svenskt företag med butik och postadress i Västerås. Det uppkom ur ett genuint intresse för egenvård. Folket bakom Vitaminbutiken tror att hälsa inte är något självklart utan något som var och en kan påverka. Namnet Kenkou kommer från det japanska språket och betyder hälsa. Vitaminbutiken är återförsäljare för Lambert Healthcare, som är ett brittiskt företag startat 1982, i Sverige och säljer i hela Skandinavien.

Behöver du hjälp eller har frågor når du Vitaminbutiken via deras kontaktformulär, på telefon tel. 021-480 05 10 vardagar kl. 8-14.00 samt på e-post: [email protected].

Hos Vitaminbutiken betalar du med Visa eller Mastercard samt mot faktura inom 14 dagar efter sedvanlig kreditupplysning. Om du har osäker betalningshistorik kommer du att få möjlighet till förskottsbetalning.

Vill du få löpande information från Vitaminbutiken Kenkou kan du prenumerera på deras nyhetsbrev.

Snabb hantering

Varor som finns i Vitaminbutikens lager skickas normalt inom en arbetsdag. Vitaminbutikens försändelser skickas normalt med Posten som första-klass brev och du kan då räkna med Postens normala leveranstid. Uppstår en ovanlig försening kommer du dock att bli meddelad. Sedvanliga 14 dagars öppet köp gäller och du betalar själv för returfrakten.

Så här använder du din Vitaminbutiken Kenkou rabattkod

  1. Välj dina produkter och gå vidare till varukorgen. Nedanför dina produkter ser du ett fält med rubriken: ”Rabattkoder”.
  2. Fyll i din Vitaminbutiken Kenkou rabattkod.
  3. Klicka på: ”Använd kupong”.
  4. Kontrollera din rabatt och gå sen vidare till betalningen.