Western Union rabattkod

Aktuella Western Union rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Skicka pengar billigt över nätet

Utgångna rabattkoder från Western Union

Rabattkod

Första transaktionen avgiftsfri!

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag skicka online?

Från Sverige kan du skicka upp till 9 000 SEK var femte dag. Efter att ha verifierat din identitet online kan du skicka upp till 40 000 SEK var tredje dag​​.

Varför nekades min betalning?

Din betalning kan nekas av din bank på grund av otillräckliga medel, en ovanligt stor betalning som överstiger dina bankgränser eller om ditt kort inte är registrerat för säker autentisering. Western Union kan också neka betalningar som överstiger överföringsgränserna eller för att skydda dig från bedrägerier​​​​.

Hur lång tid tar det att skicka pengar online?

Med Western Union kan du skicka pengar på några minuter via kortbetalning. Pengarna blir tillgängliga för mottagaren att hämta kontant eller via mobiltelefonen. Om pengarna skickas till ett bankkonto är de vanligtvis tillgängliga inom 1 eller 2 dagar​​.

Hur skickar jag pengar online med Western Union?

Du kan skicka pengar online till en Western Union-plats för kontantuttag, direkt till mottagarens bankkonto eller till mottagarens mobiltelefon. När du valt destinationsland visas de tillgängliga tjänsterna​​.

Vilka betalningsmetoder finns tillgängliga för att skicka pengar?

Du kan betala för din penningöverföring med kort (Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron) eller via banköverföring på westernunion.com genom onlinebanktjänster som Sofort, Trustly eller iDeal​​.

Western Union: Snabba och pålitliga överföringar

Globala pengaöverföringar

Western Union Sverige möjliggör snabba och säkra pengaöverföringar över hela världen. De erbjuder tjänster för att skicka pengar online till bankkonton, Western Union-platser för kontantuttag och direkt till mottagarens mobiltelefon. Deras globala nätverk täcker ett omfattande antal länder och regioner, vilket gör det lätt för användare att skicka pengar över nationsgränser.

Flexibla betalningsalternativ och överföringsgränser

Western Union accepterar flera betalningsmetoder, inklusive kortbetalningar och banköverföringar genom onlinebanktjänster. För användare i Sverige innebär det möjligheten att skicka upp till 9 000 SEK var femte dag utan identitetsverifiering och upp till 40 000 SEK var tredje dag efter verifiering.

Användarvänlig service och support

Western Union fokuserar på användarvänlighet och kundsupport. De tillhandahåller detaljerad information om varje överföringsstatus och hjälper användare vid problem som nekade betalningar. Dessutom ger de användbar information om potentiella extra avgifter från kortutgivare vid användning av deras tjänster.

Western Union Sverige är perfekt för de som behöver pålitliga pengaöverföringstjänster, vare sig det gäller att skicka pengar till familj och vänner utomlands eller för internationella affärstransaktioner. Med sin långa historia och erfarenhet inom pengaöverföring är de ett föredraget val för säkra och effektiva transaktioner.

Så här använder du din Western Union rabattkod

  1. Besök Western Union: Surfa in på Western Union för att enkelt skicka pengar över hela världen.
  2. Välj valuta och destination: Ange önskad valuta och destination för din pengaöverföring.
  3. Använd rabattkod: Klicka på "Jag har en rabattkod", fyll i din kod i rutan och välj "Lägg till".
  4. Kontrollera rabatten: Se att totalavgiften minskar enligt rabattkodens värde innan du slutför transaktionen.
  5. Genomför och koppla av: Avsluta processen och upplev en effektiv och säker pengaöverföring.