Whally rabattkod

Aktuella Whally rabattkoder och erbjudanden för december 2023

10% rabatt
Rabattkod
Populär

10% rabatt på hela ditt köp

50% rabatt
Erbjudande

Kampanjer just nu - Spara upp till 50%

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Whally

Fri frakt

Få fri frakt på din beställning

Handla för minst 399 kr så bjuder Whally på fraktavgiften!

Whallys mission och bidrag till hållbarhet

Whallys målsättning är klar och tydlig: de vill möta föräldrars och barns behov samtidigt som de tänker på hållbarhet. De strävar ständigt efter att använda så lite plast som möjligt i sina produkter, och helst undviker de det helt. De arbetar endast med fabriker som behandlar sin personal väl och som prioriterar att skydda vår natur.

  1. Hållbara färgval: Whallys produkter är kända för sina lugna, sobra och mjuka färger som skapar harmoni i hemmet. Färgvalet är genomtänkt, baserat på deras erfarenhet att barn lugnas av dessa färger. Med designen av sina produkter, strävar de efter att smälta samman barnets värld med hemmets estetik.
  2. Hållbarhet i fokus: "Design och funktion med en medvetenhet för hållbarhet" är Whallys motto. Detta återspeglas inte bara i deras produkter, utan också i deras företagsstruktur och värderingar.

Whally gör skillnad genom att aktivt arbeta för en bättre havsmiljö samtidigt som de erbjuder hållbara produkter. De fortsätter ständigt att söka efter nya sätt att sprida kunskap och att genomföra aktiva åtgärder för att förbättra hav och klimat.

Whallys aktiva åtgärder

Whally tar sitt miljöansvar på allvar och har lanserat flera initiativ för att bidra till en bättre miljö.

  • Boken "Rädda havet med Whally": 2021 lanserade Whally denna bok för att lära barn på ett enkelt sätt om vikten av att skydda havet och hur vi kan minska vår påverkan. De planerar att lansera flera uppföljare till "Rädda havet med Whally" under 2023.
  • Havskampen: 2022 lanserade Whally "Havskampen", ett initiativ som uppmuntrar människor att aktivt bidra till att samla in skräp runt hav och vattendrag.
  • Stöd till WWFs havsarbete: Whally stödjer World Wildlife Funds arbete för renare och friskare hav och vattendrag.

Förutom att erbjuda kvalitativa och hållbara produkter, är Whally också ett företag som vill göra en skillnad i samhället. Med en Whally rabattkod, får du inte

Så här använder du din Whally rabattkod

  1. Lägg till de barnprodukter du vill köpa i din varukorg.
  2. Navigera vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du ett fält för rabattkoder.
  4. Där anger du i din Whally rabattkod och trycker sen på knappen "uppdatera".
  5. Ditt pris ska nu har reducerats och du kan nu slutföra ditt köp.