Wolt rabattkod

Aktuella Wolt rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

150 kr rabatt
Rabattkod
Exklusiv

150 kr rabatt på din beställning

Erbjudande
Erbjudande

Få supersnabb hemleverans till dörren

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Wolt

Vanliga frågor

Vilka är användarvillkoren för att använda Wolt-tjänsten?

För att använda Wolt-tjänsten måste användare godkänna deras användarvillkor. Detaljerad information om systemkrav och tjänstebeskrivningar finns på Wolts hemsida. För användare med ett Wolt for Work-konto gäller även dessa villkor i relation till deras kundorganisation.

Hur fungerar beställnings- och leveransprocessen hos Wolt?

Användare kan via Wolts plattform beställa mat och varor från olika partners, inklusive restauranger och butiker. Wolt agerar som teknikplattform och är inte själva en restaurang eller leveransföretag. De erbjuder även leveranstjänster, där en leveransavgift kan tillkomma. Om en produkt saknas i beställningen, kan parten välja att leverera resten av beställningen eller erbjuda en liknande produkt.

Vilken ångerrätt gäller för beställningar gjorda via Wolt?

Ångerrätt gäller inte för beställningar som redan lagts, med undantag för vissa specifika villkor. Konsumenter har dock rätt att ångra köp av vissa produkter inom 14 dagar från leverans, beroende på produktens karaktär och enligt gällande konsumentlagstiftning.

Hur hanteras betalningar och kostnader för beställningar?

Betalningar för beställningar görs via Wolt-tjänsten. Wolt hanterar betalningar åt sina partners. Betalningen dras automatiskt från användarens kort eller annan betalningsmetod vid leverans av beställningen. Det finns möjlighet att betala kontant i vissa länder.

Hur fungerar användarkonton?

Användare måste skapa ett användarkonto för att använda Wolt-tjänsten. Kontouppgifter är personliga och ska hållas konfidentiella. Användare ansvarar för att hålla sina betalningsuppgifter uppdaterade.