McDonalds kupong

Aktuella McDonalds kuponger och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos McDonald's

Utgångna kuponger från McDonalds

Erbjudande

Donken Meals för endast 59 kr!

Erbjudande

Svalka ner dig med sommarens dessertfavoriter!

Vanliga frågor

När är McDonald's frukost tillgänglig?

Frukostmenyn på McDonald's serveras vanligtvis från det att din lokala restaurang öppnar till 10:30 eller 11:00 lokal tid.

Kan jag använda McDonald's-appen för att beställa leverans?

Ja, du kan använda McDonald's-appen för att beställa hemleverans. Välj "McDelivery" i appen och ange din leveransadress.

Är McDonald's pommes frites glutenfria?

Nej, McDonald's pommes frites är inte glutenfria. För mer information, besök McDonald's ingredienssida för pommes frites.

Hur ansöker jag om jobb på McDonald's?

För att ansöka om ett jobb på McDonald's, besök deras karriärsida och navigera till Restaurangjobb eller Företagsjobb för att hitta lediga tjänster nära dig.

Använder McDonald's riktiga ägg i sina produkter?

Ja, McDonald's använder riktiga ägg i sina frukostprodukter. De tillagas lite olika beroende på vilken smörgås det gäller.

McDonald's – en smakresa utan gränser

Välkommen till Big Macs värld

På McDonald's hittar du en meny full av variation och smaker som tillfredsställer alla smaklökar. Från den legendariska Big Mac till saftiga cheeseburgare, erbjuder de allt för burgarälskaren. Letar du efter något lättare? Deras sallader och wraps är ett perfekt alternativ.

Mer än bara hamburgare

McDonald's är inte bara hamburgare - de serverar också frasiga pommes frites, mjuka McFlurry och uppfriskande drycker. Oavsett om det är frukost, lunch eller middag, finns det alltid något att njuta av. Plus, glöm inte deras kaffemeny för den perfekta pick-me-up!

Service på dina villkor

Med McDonald's är det enkelt att få din mat precis som du vill ha den. Med alternativ för takeaway, Drive-Thru och hemleverans genom olika appar, kan du alltid njuta av dina favoriter var och när som helst. Håll utkik efter deras regelbundna erbjudanden och specialkampanjer för att göra din måltid ännu bättre.

Så här använder du din McDonalds kupong

  1. Utforska McDonald's meny: Hitta din favoritmåltid på McDonald's varierade meny.
  2. Exklusiva deals: Se de unika erbjudandena under "Exklusiva deals".
  3. Ladda ner appen: Hämta McDonald's app för att få tillgång till erbjudanden.
  4. Beställ och spara: Använd erbjudanden vid beställning online eller vid upphämtning i restaurangen för att få rabatterade priser.
  5. Njut av din måltid: Upplev glädjen med din måltid från McDonald's till ett förmånligare pris tack vare rabatt.se.