Air up rabattkod

Aktuella Air up rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på din beställning

Få 10% rabatt på din första beställning när du tecknar Air ups nyhetsbrev!

Erbjudande
Erbjudande

Beställ Flavor 5 poddpaket för endast 139 kr

Erbjudande
Erbjudande

Billiga smakpoddar från 69 kr

Fri frakt
Fri frakt

Få FRI FRAKT på din beställning

Handla för minst 369 kr så blir din fraktkostnad 0 kr!

Utgångna rabattkoder från Air up

Erbjudande
Erbjudande

Beställ blyertgrå flaska med 3 Poddar för endast 379 kr

Vanliga frågor

Vilka är fraktvillkoren hos Air Up?

Hos Air Up får du fri frakt vid köp över 369 kr. För beställningar under detta belopp tillkommer en leveransavgift på 30 kr. Leveranstiden är vanligtvis 2-4 arbetsdagar, men kan förlängas till 7-12 dagar vid hög paketvolym.

Vilka betalningsmetoder accepterar Air Up?

Air Up strävar efter att göra betalningsprocessen så smidig som möjligt och erbjuder flera alternativ. Du kan betala med vanliga kreditkort som MasterCard, Maestro, VISA och American Express. Andra metoder inkluderar Klarna, PayPal och Apple Pay. Swish kommer snart att läggas till som en tillgänglig metod.

Hur fungerar ångerrätten hos Air Up?

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar utan att ange någon orsak. Ångerrätten gäller från dagen du eller en utvald tredje part tar emot varorna. För att utöva ångerrätten måste du kontakta Air Up med en tydlig förklaring om ditt beslut att häva avtalet. Du står för returfraktkostnaderna och bör returnera varorna inom 14 dagar från det att du meddelar om ångerrätten.

Hur hanteras leverans och frakt hos Air Up?

Varorna levereras till den adress du angivit. Om en leverans misslyckas och varorna returneras till Air Up, står du som kund för kostnaden för den misslyckade försändelsen. Kuponger levereras antingen digitalt eller via e-post och post. Observera att det inte är möjligt att själv hämta produkterna.

Vad gäller för garantier och reklamationer hos Air Up?

Air Up erbjuder garantier för eventuella fabrikationsfel på sina produkter. Om du upptäcker ett fel på en produkt, har du rätt att kräva reparation, utbyte eller prisavdrag. Vid godkänd reklamation hanterar Air Up eventuella fraktkostnader och åtgärdar eller ersätter den felaktiga produkten.

Air Up – Revolutionerande vätskeintag

Innovativ vattenflaska för smaksatt vatten

Air Up erbjuder en unik lösning för dig som vill njuta av smaksatt vatten utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Deras innovativa vattenflaskor använder doftkapslar, kallade "pods", för att skapa en smakupplevelse enbart med doft och rent vatten. Detta är perfekt för dig som söker ett hälsosammare alternativ till sockerhaltiga drycker och vill öka ditt dagliga vattenintag.

Brett utbud av smaker och hållbara alternativ

Utöver den innovativa flaskan erbjuder Air Up ett brett sortiment av smaker, från fruktiga alternativ som persika och citron till uppfriskande varianter som mint. Dessa doftkapslar är utbytbara och ger dig möjlighet att anpassa din dricka efter humör och smakpreferens. Flaskan är återanvändbar och bidrar till en minskad plastanvändning, vilket gör Air Up till ett miljövänligt val.

Enkla och bekväma inköp online

På Air Up:s hemsida kan du enkelt bläddra igenom och beställa produkterna direkt. Med tydliga produktbeskrivningar och en enkel beställningsprocess, är det smidigt för dig att hitta exakt det du behöver. Dessutom erbjuder Air Up snabba leveranser och säkra betalningsalternativ, vilket garanterar en smidig och trygg shoppingupplevelse.

Så här använder du din Air up rabattkod

  1. Upptäck sortimentet: Besök Air up och utforska deras utbud av innovativa vattenflaskor och smakpoddar.
  2. Välj dina favoriter: När du har valt ut dina önskade produkter, klicka på "Lägg i korgen".
  3. Gå till kassan: Efter att ha lagt till alla produkter, navigera till kundvagnen genom att klicka på kundvagnsikonen i det övre högra hörnet.
  4. Använd rabattkoden: I kassan hittar du ett fält märkt "Rabattkod". Ange din kod här och klicka på "Tillämpa".
  5. Slutför köpet: Kontrollera att rabatten har tillämpats på det totala priset och fortsätt sedan till betalningen för att avsluta ditt köp.