Mathem rabattkod

Aktuella Mathem rabattkoder och erbjudanden för juni 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Mathem

Utgångna rabattkoder från Mathem

200 kr rabatt
Rabattkod

200 kr rabatt på ditt första köp

Vanliga frågor

Hur funkar det med leveranskostnader hos Mathem?

Mathem erbjuder gratis leverans för beställningar över 800 kr. För mindre beställningar tillkommer en avgift på 95 kr för liten varukorg samt en variabel leveransavgift från 0 till 59 kr, beroende på leveranstid och datum. Företagskunder njuter av fri frakt för köp över 5 000 kr.

Kan jag få min Mathem-beställning levererad redan imorgon?

Absolut! Mathem gör det möjligt att lägga din beställning fram till dagen innan önskad leveransdag. Perfekt för dig som behöver fylla på kylskåpet snabbt!

Hur miljövänlig är Mathems leveransservice?

Mathem tar miljön på stort allvar. De levererar maten i kyl- och frysbilar för att säkerställa färskheten, samtidigt som de använder miljövänliga förpackningar. Dessutom strävar de efter att minska sitt koldioxidavtryck genom optimerade leveransrutter.

Får jag veta exakt när min leverans från Mathem kommer?

Ja, du får ett SMS antingen på leveransmorgonen eller kvällen innan, så du vet precis när du kan förvänta dig din leverans. Skulle något ändras, uppdateras du med ett nytt SMS.

Vad händer om jag inte är hemma när Mathem levererar?

Ingen fara, men det är viktigt att du är tillgänglig eller uppdaterar din leveransinformation i tid. Om leveransen missas på grund av felaktiga uppgifter eller frånvaro, kan det medföra extra kostnader. Dubbelkolla därför alltid din information och håll telefonen nära.

Så här använder du din Mathem rabattkod

  1. Välj dina favoriter: Surfa runt på Mathem för att upptäcka ett brett utbud av matvaror och hushållsprodukter för alla dina behov.
  2. Lägg till i kundvagnen: För produkter du önskar köpa, använd knappen "Lägg till" för att samla dina varor.
  3. Gå till betalning: När du är redo, navigera till din kundvagn via ikonen och välj "Gå till kassan".
  4. Använd rabattkod: Ange din rabattkod i fältet avsett för detta för att applicera din rabatt på köpet.
  5. Avsluta köpet: Bekräfta det justerade priset och slutför din beställning. Nu är det bara att vänta på leveransen av dina handplockade matvaror från Mathem.