Alensa rabattkod

Aktuella Alensa rabattkoder och erbjudanden för juni 2023

70% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 70% rabatt på glasögon

70% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 70% rabatt på solglasögon

Erbjudande

Paketerbjudanden hos Alensa

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Alensa

Fri frakt

Fri frakt på din beställning

Handla för minst 630 kronor så bjuder Alensa på fraktavgiften!

Historia

Alensa startade 2004 som en webbutik och blev snabbt en stor succé. Detta gjorde att dom valde att expandera till flera länder runt om i Europa. Idag är deras nätverk aktivt i bland annat Sverige, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Grekland, Italien, Polen och många fler länder i Europa.

Utbud

Alensa beställer sina produkter direkt från tillverkarna vilket innebär att produkterna som de säljer är originalprodukter och högkvalitativa.

Alensa har ett stort utbud av kontaktlinser; allt ifrån endagslinser till månadslinser till progressiva linser och så klart flera andra sorter. Självklart kan du även köpa linsvätskor, ögondroppar, ögonspray, linsaskar och andra tillbehör till dina linser.

Alensa säljer även glasögonbågar både för kvinnor och män. Du kan enkelt hitta det du söker då glasögonbågarna är indelade i kategorier efter hur de ser ut, tillexempel runda, kantiga, rektangulära, pilot med mera. Glasögonbågarna kommer från flera välkända varumärken så som Ray-Ban, Hugo Boss, Christian Dior, Adidas och många fler.

Solglasögon är också något som Alensa säljer. Det finns solglasögon både för kvinnor och män, sportglasögon, cykelglasögon med mera. Solglasögonen är indelade i kategorier beroende på hur de ser ut, nämligen pilot, runda, ovala, rektangulära med flera. Kanske är du intresserad av ett specifikt märke på dina solglasögon, då kan du enkelt välja vilket då det finns många varumärken att välja bland. Till exempel säljer Alensa solglasögon från Hugo Boss, Polaroid, Versace, Carrera, Ray-Ban och många fler.

Betalning, Leverans och Retur

Du kan välja att betala hos Alensa med följande alternativ:

  • Kredit- eller betalkort.
  • PayPal.
  • Klarna Checkout.

Leveranstiden och fraktavgiften kan komma att variera beroende på om din order skickas med DHL eller Postnord. Med DHL kostar din frakt alltid 39 kronor och leveranstiden är cirka 1–2 vardagar efter det att din beställning är skickad.

Väljer du däremot att din order ska skickas med Postnord så är frakten gratis om du handlar för över 630 kronor, annars kostar frakten dig 39 kronor. Leveranstiden med Postnord är cirka 2–4 vardagar efter det att din beställning är skickad.

Om du behöver byta eller returnera dina varor av någon anledning går detta bra att göra om förpackningen på linserna är obruten och oskadade. Du måste skicka tillbaka din beställning inom ett år efter det att du köpt dina varor hos Alensa. Solglasögon och glasögonbågar ska returneras inom 14 dagar.

Så här använder du din Alensa rabattkod

  1. Lägg dina varor i varukorgen.
  2. Gå till kassan.
  3. Tryck på ”Kampanjkod".
  4. Fyll i din Alensa-rabattkod och kontrollera att rabatten dras av.
  5. Gå vidare till betalning.