Lentiamo rabattkod

Aktuella Lentiamo rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till lentiamo.se

Utgångna rabattkoder från Lentiamo

Andra besökare tittade även på

Lentiamo

Lentiamo är en tjeckisk linsaffär på nätet som erbjuder ett brett sortiment och bra priser. Hos dem är det enkelt att handla och de erbjuder dessutom ett fint bonusprogram som ger dig poäng på varje krona. Nya kunder får 10 % rabatt och det är fraktfritt på köp över 700 kr.

Hos Lentiamo köper du kontaktlinser, linsvätska, ögondroppar och tillbehör för linser. De har produkter från alla kända och pålitliga tilllverkare som Acuvue, Softlens, Dailies, Proclear, Freshlook m.fl.

Kontaktlinser på nätet

Lentiamo.se är en linsaffär på nätet som startades år 2013 av en grupp entusiastiska proffs. Deras ambition är att Lentiamo ska bli ditt självklara val för köp av linser med utmärkt kundservice. Förutom den svenska sajten bedriver man också e-handel i Danmark, Italien, Schweiz, Slovakien, Spanien, Tyskland och Österrike.

På hemsidan hos Lentiamo hittar du avdelningarna kontaktlinser, linsvätskor, ögondroppar och tillbehör i en meny längst upp på sidan. Man har alla vanligt förekommande varumärken som Acuvue, Optix, Softlens, Dailies, Purevision m.fl. Navigera genom att klicka på ditt märke eller din typ av linser som endagslinser, månadslinser, färgade linser, bifokala linser m.fl. Linsvätskor erbjuds från tillverkare som bl.a. SoloCare, Optifree och ReNu. Dessutom finns ett bonussystem som erbjuder tre bonuspoäng för varje krona. Dina poäng kan du sedan byta ut mot produkter.

Fri frakt över 700 kr

Det är enkelt att handla hos Lentiamo. Du betalar med kredit eller betalkort (Visa eller Mastercard), med PayPal eller mot faktura. Centrallagret ligger i Tjeckien och alla leveranser sköts av logistikföretaget Asendia. Man har en genomsnittlig leveranstid på 4 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor, samt om leveransen får plats i brevlådan, annars aviseras leveransen av Svenska Posten. Man får fri frakt vid beställningar över 700kr.

Lentiamos kundservice når du på telefon 040–68 49 144 eller via epost info@lentiamo.se. Man är redo att ta emot ditt samtal, alla vardagar från kl. 08:00 till 16:00. De har också eget nyhetsbrev där du får information om produkter och de senaste erbjudandena. Alla som skriver upp sig får 50 bonuspoäng. Dessutom går de att följa på facebook.

Så använder du en rabattkod hos Lentiamo

  1. En rabattkod från Lentiamo använder du i varukorgen. Nedanför dina produkter ser du ett fält med rubriken "Rabattkod".
  2. Skriv in din Lentiamo rabattkod där och klicka sedan på "Verifiera".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare till betalning.