Apoteket rabattkod

Aktuella Apoteket rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till apoteket.se

Andra besökare tittade även på

Apoteket

Apoteket känner de flesta personer till. Hos Apoteket finner du ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och hälsotjänster. Deras mål är att förebygga ohälsa och hjälpa till att nå sunda levnadsvanor. De ser även till att hjälpa till med att förbättra användningen av läkemedel.

Miljontals kundmöten varje år

Varje år har Apoteket över över 33 miljoner kundmöten i deras fysiska butiker. Deras butik på nätet "apoteket.se" är även den välbesökt, hela 14 miljoner besöker deras webbutik årligen!

Ansvar för miljön

Apoteket tar ansvar för miljön. De samlar årligen in drygt 400 ton läkemedel och skickar det för säker destruktion. Deras egna samt oberoende experten kontrollerar även att Apoteket gör allt som bara går för att belasta miljön så lite som möjligt.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med Apoteket gällande din beställning eller eventuella frågor om en specifik produkt? Du når dem enklast via telefon: 0771-450 450 alternativt så kan du skicka ett e-postmeddelande till kundservice@apoteket.se. Apoteket finns även att följa på Facebook, Twitter och Youtube.

Leverans

Beställer du från Apoteket innan klockan 12:00 så skickas din order redan samma dag. Normal leveranstid brukar ligga på 2-5 vardagar. Leveranser sker endast till adresser i Sverige.

Apoteket rabattkoder

Med en rabattkod från Apoteket så kan du spara pengar när du handlar hos dem. Här på rabatt.se så listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för apoteket.se!

Så använder du en rabattkod hos Apoteket

  1. Först väljer du ut de läkemedel och hälsovårdsprodukter du vill handla hos Apoteket.
  2. När du valt klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du ett fält med texten "Ange kampanjkod".
  4. Fyll i din Apoteket kampanjkod och tryck sedan på knappen "Spara".
  5. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.