Apple rabattkod

Aktuella Apple rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Apple

Ett av världens största teknikföretag föddes i Kalifornien, USA 1 april, 1976. Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne ligger bakom succébolaget Apple inc.

Apple har allt man skulle kunna tänkas behöva för att hänga med i svängarna och för att kunna hålla kontakt med omvärlden.

Snabba smidiga laptops i form av MacBooks, stora stationära iMacs, små iPods för all din favoritmusik, tunna iPads för surf och spel, de nyaste häftiga iPhones för att ringa alla dina nära och kära, hörlurar, fodral för att skydda dina teknikprylar.

Apple har ett brett sortiment för teknik älskaren. Det är som ett paradis där allt glimrar i form av glänsande datorer och mobiler.

Apples site är lätt navigerad och snyggt gjorde med fina färgglada bilder på vad de har att erbjuda. Du kan enkelt klicka dig igenom de olika kategorierna av telefoner, datorer, iPads, tillbehör med mera.

Om du skulle behöva hjälp med ditt köp eller kanske undrar något om Apples produkter är deras kunniga kundservice alltid tillgänglig för dina funderingar och frågor via telefon under vardagar. Skulle du behöva teknisk hjälp har de även en teknisk support som du kan ringa under vardagar.

Apple har ett riktigt fint och coolt present alternativ, om du skulle vilja kan dina Apple produkter komma med valfri gravyr och klickar du i ”det här är en present” när du vill avsluta ditt köp kommer paketet komma inslaget och du kan även välja att skriva till ett litet meddelande till mottagaren om du inte kommer kunna vara där när din gåva levereras.

Du kan även köpa presentkort eller presentkort till Itunes som en fin gåva till nära och kära.

För att aldrig missa nya spännande nyheter ifrån Apple kan du välja att prenumerera på deras nyhetsbrev eller följa dem via de olika sociala kanalerna såsom Facebook, Youtube med mera.

Du kan välja olika sorters leverans beroende på när och hur du vill få din vara. Standardleverans över 400 kronor är gratis men om du vill ha expressleverans tillkommer vissa avgifter.

Hos Apple kan du betala på flera olika sätt antagligen med kontokort, banköverföring, presentkort, faktura. Om du skulle ångra ditt köp så tillämpar Apple fri retur inom 14 kalenderdagar efter mottagen leverans.

Så här använder du din Apple rabattkod

Hos Apple kallas din rabattkod för kampanjkod. Du använder din Apple rabattkod genom att skriva in din rabattkod som du hittar här hos oss i fältet ”använd kampanjkod” efter att du har valt dina varor och är redo att avsluta ditt köp. För att få ditt nya smarta rabatterade pris klickar du på knappen ”hämta.”