ArtGlassVista rabattkod

Aktuella ArtGlassVista rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos ArtGlassVista

Vanliga frågor

Hur fungerar frakten när jag beställer från ArtGlassVista?

För beställningar inom Sverige är frakten gratis om du handlar för över 500 kr. Ligger din beställning under denna summa tillkommer en fraktkostnad på 49-69 kr beroende på vilken leverantör som används. De erbjuder även hemleverans med BudBee och PostNord för en kostnad på 99 kr.

Vad är leveranstiden för en beställning?

Normal leveranstid inom EU är 1-5 arbetsdagar och 2-8 arbetsdagar till resten av världen efter att beställningen blivit godkänd. Om en leverans försenas och inte kommer fram i tid har kunden rätt att häva köpet och får då pengarna tillbaka inom 7 dagar från det att varan återvänt till ArtGlassVista.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga?

ArtGlassVista använder Klarna Checkout som betalningslösning, vilket ger kunderna flexibla betalningsalternativ. Detaljerade villkor för Klarna finns tillgängliga via deras köpvillkor och användarvillkor.

Hur fungerar ångerrätten hos ArtGlassVista?

Du har alltid 14 dagars lagstadgad ångerrätt, men ArtGlassVista ger ytterligare 16 dagar för totalt 30 dagars ångerrätt. Varor måste returneras i oförändrat skick med originalkartongen intakt för att du ska kunna få tillbaka det fulla beloppet. Vid retur, kontakta kundservice på [email protected].

Erbjuder ArtGlassVista någon form av prisgaranti?

Ja, om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan svensk e-handel inom 30 dagar efter ditt köp, återbetalar de mellanskillnaden. Detta gäller endast svenska webbutiker med svenskt organisationsnummer och lager i Sverige, och produkten måste följa svenska regler för moms, tull, garanti och konsumentskydd. Prisgarantin gäller inte vid särskilda kampanjer eller om produkten inte är i nyskick eller finns på lager för omgående leverans.

Så här använder du din ArtGlassVista rabattkod

  1. Utforska ArtGlassVista: Starta din resa genom att dyka in i en värld av unik glaskonst och designföremål. Välj bland ett brett utbud som fångar din fantasi.
  2. Lägg till i kundvagn: När du hittat ditt favoritstycke, klicka på "Lägg i kundvagn" för att reservera ditt val.
  3. Till kassan: Klar för köp? Klicka "Gå till kassan" för att påbörja din beställningsprocess.
  4. Använd rabattkod: Har du en värdekod? Välj "FYLL I VÄRDEKOD", mata in din kod och bekräfta med "Uppdatera" för att se dina besparingar.
  5. Slutför köpet: Granska ditt nya pris med rabatten tillämpad och slutför ditt köp för att säkra dina nya glaskonstverk.