Bakken rabattkod

Aktuella Bakken rabattkoder och erbjudanden för juni 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Bakken

Vanliga frågor

Hur blir jag medlem i MitBakken och vilka förmåner får jag?

Som medlem i MitBakken njuter du av flera fördelar, inklusive rabatter på upp till 50 kr per turbånd vid köp online, de senaste nyheterna från världens äldsta nöjespark, samt rabatter i utvalda butiker på Bakken.

Vad kostar åkattraktionerna på Bakken?

Priserna varierar beroende på dag och typ av åkattraktion. För en överblick av kontantpriserna, besök Bakkens guide till forlystelser som ger detaljerad information om priserna från torsdag till tisdag samt på Bakkens billigdag, PjerrotOnsdag.

Kan en ledsagare till en gäst med funktionsnedsättning åka gratis?

Ja, en betalande gäst med funktionsnedsättning kan ta med sig en nödvändig vuxen ledsagare (över 15 år) gratis i åkattraktionerna. Ledsagerturbåndet är kostnadsfritt och sätts på den funktionsnedsattes arm.

Vilka betalningsalternativ finns för åkattraktionerna?

Betalning med kort är möjlig i vissa åkattraktioner, men alla accepterar kontant betalning. För bästa rabatt, köp Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort från Bakkens Salg & Information.

Vad kostar parkering på Bakkens parkeringsplats?

Parkering kostar 100 kr per tillfälle. För frekventa besökare rekommenderas ett säsongskort för 850 kr, vilket kan köpas online. Ytterligare faciliteter inkluderar uthyrning av paraplyklapvagnar för 50 kr (med ett depositum på 500 kr) och gratis uthyrning av rollatorer (även här gäller ett depositum på 500 kr).

Så här använder du din Bakken rabattkod

  1. Utforska Bakken: Ta dig en titt på Bakkens stora urval av åkattraktioner och aktiviteter som passar hela familjen. Hitta det perfekta valet för en minnesvärd dag.
  2. Välj aktivitet: När du har funnit en attraktion eller aktivitet som väcker intresse, gå vidare för att läsa mer och påbörja bokningsprocessen.
  3. Boka din upplevelse: Specificera datum och antal personer för ditt besök. Därefter, gå vidare till nästa steg för att komma till betalningen.
  4. Använd rabattkod: Om du har en rabattkod, fyll i den i det angivna fältet. Ifall du inte har en kod, notera att eventuella rabatter redan är inräknade i slutpriset.
  5. Slutför bokningen: Kontrollera dina val och avsluta bokningsprocessen. Nu kan du börja se fram emot en dag fylld med nöje och äventyr på Bakken.