Cykelkraft rabattkod

Aktuella Cykelkraft rabattkoder och erbjudanden för juni 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella rabattkoder och erbjudanden

Vanliga frågor

Hur gör jag en beställning hos Cykelkraft?

För att beställa hos Cykelkraft, välj dina önskade produkter på www.cykelkraft.se och följ processen till kassan. Efter slutfört köp får du en orderbekräftelse via e-post. Observera att Cykelkraft endast ingår avtal med personer över 18 år och med leveransadresser i Sverige.

Vad gäller för leverans och fraktkostnader hos Cykelkraft?

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar för varor på centrallagret. Cykelkraft erbjuder olika leveranssätt via Postnord, DHL och Bring, med fraktkostnader baserade på paketets vikt och storlek. Fri frakt erbjuds för upphämtning i butik i Jönköping.

Erbjuder Cykelkraft någon cykelförsäkring?

Ja, vid köp av cykel ingår tre månaders kostnadsfri försäkring från Solid Försäkring. Aktivera försäkringen genom att skicka ett mail märkt "Cykelförsäkring" inklusive ordernummer och personnummer till Cykelkraft.

Hur fungerar monteringen av cyklar från Cykelkraft?

Cykelkraft monterar, justerar och testar alla cyklar innan leverans. Kunderna behöver eventuellt vrida styret och skruva på pedalerna vid mottagandet. Cykelkorgar och vissa barnstorlekar levereras omonterade med en guide för montering.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga hos Cykelkraft?

Cykelkraft erbjuder betalning via Svea Faktura, Svea Delbetalning, och Svea Kortbetalning i samarbete med Svea Bank AB. Fakturan har 14 dagars betalningstid, och delbetalning samt kortbetalning följer aktuella regler för onlinebetalning.

Så här använder du din Cykelkraft rabattkod

  1. Välj cykel eller tillbehör: Bläddra igenom Cykelkrafts sortiment och välj de varor du önskar köpa.
  2. Gå till kassan: När du är nöjd med ditt urval, navigera dig till kassan för att påbörja köpprocessen.
  3. Ange rabattkod: Hitta fältet märkt "Jag har en rabattkod" under listan över valda produkter.
  4. Aktivera rabatten: Skriv in din rabattkod i det angivna fältet och klicka på den gröna knappen för att tillämpa rabatten.
  5. Slutför köpet: Kontrollera att rabatten har tillämpats korrekt på din beställning och fortsätt sedan med betalningen.