Cykelkraft rabattkod

Aktuella Cykelkraft rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella rabattkoder och erbjudanden

Cykelkraft.se är ett svenskt företag, baserat i Täby, som öppnade upp portarna redan 1994. Företaget har kunnig och passionerad personal som mer än gärna hjälper till med tips och råd vid val och köp av cykel.

När du köper en eller flera cyklar hos Cykelkraft.se kan du känna dig lugn. Du slipper montera och justera cykeln själv. Cykelkraft levererar din cykel fraktfritt hem till dig – monterad, inställd, justerad och testad – och du som kund behöver bara njuta av dina många och långa cykelturer.

Hos Cykelkraft.se hittar man ett brett sortiment, från cyklar i alla modeller och för alla åldrar, till cykeltillbehör och cykeldelar och de arbetar med några av de mest kända varumärkena som till exempel Scott, Crescent och Cross.

Cykelkraft.se har en visuellt tilltalande och lätt manövrerad hemsida där man snabbt och enkelt kan hitta den perfekta cykeln. Är man osäker på storlek och modell finns på hemsidan en Cykelguide som hjälper till; man anger vem cykeln är till, hur lång personen är, vilket användningsområde cykeln är tänkt för och vilket underlag som man kommer cykla på och då får man fram många olika förslag på cyklar som passar för just detta.

Så här använder du din Cykelkraft rabattkod

  1. Välj först ut vilken cykel eller elcykel och tillbehör du vill införskaffa dig från Cykelkraft.
  2. När du shoppat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du texten "Jag har en rabattkod". Fyll där i din Cykelkraft rabattkod och klicka därefter på den gröna knappen bredvid.
  4. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.