Cykelkraft rabattkod

Aktuella Cykelkraft rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till cykelkraft.se

Andra besökare tittade även på

Cykelkraft

Cykelkraft.se är webbutiken för alla cyklister, stora som små, hobby- eller proffscyklister.

I sortimentet finns allt en cyklist behöver. Cykelkraft.se säljer både barn, dam och herrcyklar, racercyklar, el-cyklar, mountainbikes men även cykelkläder och tillbehör som cykelpumpar, belysning, hjälmar, lås och mycket annat. Och behöver du reparera din cykel kommer du att hitta billiga cykeldelar hos Cykelkraft.se.

Beställer du en eller flera cyklar via Cykelkraft.se levereras din cykel med fri frakt, monterad, justerad och testad hem till dig.

Hos Cykelkraft.se erbjuds man många olika betalningssätt. Man kan man välja mellan att betala med kort, mot faktura eller delbetalning via Klarna eller med direktöverföring.

Cykelkraft.se är ett svenskt företag, baserat i Täby, som öppnade upp portarna redan 1994. Företaget har kunnig och passionerad personal som mer än gärna hjälper till med tips och råd vid val och köp av cykel.

När du köper en eller flera cyklar hos Cykelkraft.se kan du känna dig lugn. Du slipper montera och justera cykeln själv. Cykelkraft levererar din cykel fraktfritt hem till dig – monterad, inställd, justerad och testad – och du som kund behöver bara njuta av dina många och långa cykelturer.

Hos Cykelkraft.se hittar man ett brett sortiment, från cyklar i alla modeller och för alla åldrar, till cykeltillbehör och cykeldelar och de arbetar med några av de mest kända varumärkena som till exempel Scott, Crescent och Cross.

Cykelkraft.se har en visuellt tilltalande och lätt manövrerad hemsida där man snabbt och enkelt kan hitta den perfekta cykeln. Är man osäker på storlek och modell finns på hemsidan en Cykelguide som hjälper till; man anger vem cykeln är till, hur lång personen är, vilket användningsområde cykeln är tänkt för och vilket underlag som man kommer cykla på och då får man fram många olika förslag på cyklar som passar för just detta.

Så använder du en rabattkod hos Cykelkraft

  1. Välj först ut vilken cykel eller elcykel och tillbehör du vill införskaffa dig från Cykelkraft.
  2. När du shoppat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du texten "Jag har en rabattkod". Fyll där i din Cykelkraft rabattkod och klicka därefter på den gröna knappen bredvid.
  4. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.