Cykloteket rabattkod

Aktuella Cykloteket rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till cykloteket.se

Andra besökare tittade även på

Cykloteket

Cykloteket har sedan starten 1984 drivits av passionerade cyklister som vill hjälpa fler att komma igång med cykling – oavsett vilken nivå man är på. Hos Cykloteket hittar du ett brett utbud av Cyklar, Kläder och tillbehör för alla. Cykloteket säljer märken som står för kvalité som till exempel Trek, Scott, Cannondale, Skeppshult, Frog, Shimano och Garmin.

Alla Cyklotekets cyklar är monterade och justerade av deras erfarna cykelbyggare innan de packas och skickas ut till deras kunder. Bor du i Stockholm eller Västerås så kan du ta del av deras livstids servicegaranti eller få cykeln individuellt anpassad efter dina önskemål.

Rabatt från Cykloteket

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Cykloteket. En rabattkod hos Cykloteket kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?

Så använder du en rabattkod hos Cykloteket

  1. Välj först ut vilken cykel och tillbehör som du vill köpa hos Cykloteket.
  2. När du känner dig nöjd så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du ett fält med texten "Har du värdekod eller presentkort?".
  4. Där fyller du i din Cykloteket rabattkod. Tryck sen på knappen "Aktivera".
  5. Kontrollera att du erhållit din rabatt och gå sen vidare till betalningen!