Daniel Wellington rabattkod

Aktuella Daniel Wellington rabattkoder och erbjudanden för oktober 2021

Gå till danielwellington.com

Andra besökare tittade även på

Daniel Wellington

Hos Daniel Wellington säljer man stilrena klockor i egen design.

Historien om Daniel Wellington tog sin början vid ett möte på andra sidan jorden. En av grundarna till varumärket lärde känna mannen med samma namn. En vänskap uppstod och varumärket är en hyllning Daniel Wellington. Man inspirerades av hans förmåga att kombinera en enkel gentlemannamässig känsla med något färgstarkt. Daniel Wellington är inspiratören och Daniel Wellingtons ambition är att förmedla en liten del av honom och hans stil genom våra kollektioner.

Du får fri frakt på alla dina beställningar.

Stilrena klockor för alla tillfällen på nätet

Hos Daniel Wellington köper du stilrena klockor i tidlös design på nätet. Med utbytbara NATO- eller läderband blir din klocka unik alla dagar i veckan. Namnet är en hyllning till en fascinerande herre från de Brittiska öarna. En herre som på ett inspirerande sätt visade upp sin gentlemannamässiga men ändå avslappnade och anspråkslösa stil. Preppy stilen är populärare än någonsin men när det gäller klockor fanns ett tomrum som varumärket Daniel Wellington nu vill fylla. Man designar klockor i tunn och elegant stil som passar både på ett färgglatt NATO-armband och ett elegant läderband. Klockorna från Daniel Wellington passar för alla tillfällen. Bär dem både på finare tillställningar och under tennismatchen.

Daniel Wellington är en snygg webbutik med huvudmenyn längst upp på sidan. Där går du direkt in på avdelningarna: herrklockor, damklockor, klockarmband m.m. Länkarna finns också längre ner på sidan. Dessutom de senaste erbjudandena och "Daniel Wellington Journalen". Man får garanti i 24 månader på alla varor som är köpta i webbshoppen. Garantin täcker alla fabrikationsfel och skador som inte har orsakat av felhantering.

Fri frakt

När man är redo att betala hos Daniel Wellington har du många olika betalningsalternativ. Du kan betala med kredit- och kontokort, genom direktbetalning, om du har Handelsbanken, via Paypal, Klarna eller mot postförskott. Man accepterar Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro och American Express. Kortbetalningarna sköts av Dibs. Du får alltid fri frakt inom Sverige på alla beställningar. Leveransen tar 1 till 3 dagar.

Vill du kontakta kundtjänsten hos DW så når du dem på telefon: +46 (0) 18-130 502, måndag – fredag kl. 08:00 – 17:00. Vill du få regelbunden information kan du anmäla dig till deras nyhetsbrev. De går också att följa på Instagram, facebook, twitter, Google+ och Pinterest.

Så använder du en rabattkod hos Daniel Wellington

  1. En rabattkod från Daniel Wellington använder du i kassan. Nedanför dina varor i din varukorg ser du texten "Jag har en rabattkod".
  2. När du klickar på texten uppkommer ett fält där du skriver in din Daniel Wellington rabattkod.
  3. Klicka sedan på "Lägg till rabattkod" för att få din rabatt.