Ur&Penn rabattkod

Aktuella Ur&Penn rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till uropenn.se

Utgångna rabattkoder från Ur&Penn

Andra besökare tittade även på

Ur&Penn

Ur&Penn grundades 1943 av Erling Persson, som även grundade H&M. Tack vare sina helägda- och franchisebutiker är Ur&Penn idag den enskilt största aktören på den svenska klockmarknaden, med en marknadsandel på 27 procent. Ur&Penn har idag över 100 butiker och finns geografiskt spridda från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Ur&Penn säljer klockor (dam, herr, barn, väckarklockor etc.), bijouterier, silversmycken, guldpläterat och stålsmycken.

Håll utkik efter spännande kampanjer och rejält nedsatta varor då Ur&Penn arbetar mycket med kampanjer och marknadsför detta i flera olika marknadsföringskanaler.

Sveriges mest kända klock- och smyckesbutik på nätet

Ur&Penn är en av Sveriges mest anrika butiker startad redan 1943 av Erling Persson (mannen bakom den smått kända klädhandlaren H&M). Ända sedan den fösta butiken slog upp sina dörrar har man erbjudit fantastiska klockor och accessoarer till revolutionerande priser. Samtidigt vill man också vara ett företag som visar hur socialt och ansvarsfullt företagande kan förändra världen. Företaget blev så småningom uppköpt av en f.d. torghandlare från Libanon och man är idag den enskilt största klockkedjan på den Nordiska marknaden.

Ur&Penn har butiker över hela Sverige men för dig som föredrar att handla på nätet gå in på uropenn.se och shoppa hela sortimentet. I webbutiken hittar du klockor, smycken och accessoarer som aldrig är för dyra. Istället för onödiga och kostsamma mellanhänder så säljer man varumärken där dem själva är svenska distributörer om man inte designar och tillverkar själva. Shoppa loss bland avdelningar för herrklockor, damklockor, smycken, accessoarer och varumärken. Missa särskilt inte den välfyllda Outlet avdelningen. För dig som letar efter presenter finns det också en särskild avdelning för just det med fina förslag på presentförpackade gåvor.

Säkra betalningar och låg fraktavgift

Hos Ur&Penn kan du välja mellan att betala med kort, betala med faktura eller delbetala (Klarna Konto). Man accepterar Visa och Mastercard. Kortbetalningen hanteras på ett säkert sätt av DIBS DebiTech. Du har 14 dagars bytesrätt och har också bekvämligheten att kunna lämna tillbaka eller byta din produkt i butik. Frakt för alla dina beställningar kostar alltid 29 kr.

Ur&Penn kontaktar du via telefon: 08-50666414 eller e-mail. De finns naturligtivs också på sociala media som Facebook och Instagram. De har även eget nyhetsbrev och en blogg som du kommer åt via hemsidan i menyn längst upp i höger hörn.